Blogi

11.02.2022

Alkuvuoden vahvistuksia – Mika ja Jukka

Jaa

Vuoden alussa saatiin firmaan kerralla 35 vuotta lisää työkokemusta, kun Mika ja Jukka aloittivat tiimissä.

Mikalla on pitkä tausta suunnittelijana jo Sataman ajoilta. Jukka puolestaan on toiminut aikaisemmin toimittajana, sittemmin yrittäjänä kehittäen verkkopalveluita ja -kauppoja.

Kuka olet?

M. Olen Mika ja toimin Senior designerina. Asun Lauttasaaressa vaimon ja 10 vuotiaan tytön, sekä sekopäisen kissan kanssa.

J. Jukka, web-devaaja. Asumme vaimon kanssa Herttoniemessä – ja maailman sen salliessa – marraskuut Etelä-Japanin maaseudulla.

Mistä pidät?

M. Metsitä ja vuorista. Erilaisesta outdoor-aktiviteeteista ja kaikenlaisesta luonnossa liikkumisesta. Hyvistä leffoista ja sarjoista. Musiikista ja keikoista, pyörällä liikkumisesta enemmän kuin autolla liikkumisesta, lumilautailusta. Dinosaur Jr:stä

J. Ongelmien ratkaisemisesta kaikissa muodoissaan: oli sitten kyse työprojekteista, päivittäisestä Wordlesta tai igo-lautapelistä kavereiden kanssa. Luonnossa retkeily, valokuvaus ja työmatkapyöräily inspiroivat ja lataavat akkuja.

Mitä teet työksesi?

M. Visuaalista suunnittelua painopisteen ollessa yritysilmeissä sekä verkkosivujen suunnittelussa. Aina tilaisuuden tullen hyödynnän suunnittelussani esim. animointia ja kuvitusta ja pyrin tuomaan mukaan jotakin uutta ja tuoretta.

M. Olen web-devaaja, eli ohjelmoin erilaisia sovelluksia web-teknologioilla. Minulla on eniten kokemusta kehittämisestä WordPress / WooCommerce -alustalla, mutta myös toteutukset eri JavaScript-teknologioilla kiinnostavat. Olen onnistunut työssäni, jos saan yhdessä muiden devaajiemme kanssa herätettyä suunnittelijoidemme upeat luomukset henkiin, sujuvasti toimiviksi verkkosovelluksiksi.

Miksi redandblue?

M. Vahva usko siihen että pääsen kehittymään sekä tekemään mielenkiintoisia suunnitteluprojekteja joissa pystyn hyödyntämään koko osaamistani osana kompaktia ja osaavaa tiimiä.

J. Ennen redandbluelle tuloa, ehdin tehdä töitä pitkän tovin freelancerina. Vaikka asiakkuudet olivatkin mitä mukavimpia, niin kaipasin silti uusia haasteita: laajempia ja kiinnostavia projekteja sekä huipputaitavia ja inspiroivia kollegoja. Redandbluelta löytyi kaikkea tätä sekä mainio yhdistelmä rentoa työkulttuuria ja ryhdikästä laadukkaan lopputuloksen tavoittelua.

Tervetuloa Mika ja Jukka! Uusia nimitysuutisia tulossa myös pikapuoleen.

 

 

Lisää ajankohtaisia