Blogi

09.04.2020

Apua liiketoiminnan digitalisointiin häiriötilanteessa

By Petteri Laamo

Jaa

Koronaviruksen aiheuttamat rajoitukset ovat pakottaneet monet yritykset muokkaamaan toimintaansa pikaisella aikataululla.

Business Finland ja ELY-keskukset tukevat toiminnan uudelleenmuotoilua ja uusien liiketoimintamallien kehitystä.

Redandbluella on tällä hetkellä käynnissä kolme hanketta, joita toteutetaan Business Finlandin rahoituksella.

Keräsimme listan asioista, joissa voimme auttaa yrityksiä poikkeustilanteessa. Näille palveluille voit hakea Business Finlandin esiselvitys- tai kehitysrahoitusta:

1. Design sprint – validoi idea viikossa

Design sprint -menetelmä sopii uuden tuote- tai palveluidean testaamiseen. Viikon pituisen työpajasarjan aikana tuote validoidaan asiantuntijoiden ja aidon käyttäjäpalautteen avulla. Sprintin lopputuotteena saadaan prototyyppi tuotteesta tai palvelusta.

Mikäli idea osoittautuu hyväksi, on design sprint -tekniikalla saatu aikaan toimiva demo tärkeimmistä toiminnallisuuksista ja tuotanto voidaan aloittaa varmuudella siitä että konsepti toimii. Mikäli käyttäjäpalautteen mukaan todetaan, ettei idea sovellu sellaisenaan jatkokehitykseen, säästetään aikaa ja rahaa sillä että heikkoa ideaa ei ole viety tuotantoon. Design sprintillä voittaa aina.

Tutustu Design sprintiin ›

2. Verkkokauppa, verkkopalvelu tai mobiilisovellus

Onko mielessäsi verkkopalvelu, mobiilisovellus tai verkkokauppa, jolle etsit toteuttajaa? Redandbluen asiantuntijat ovat käytössäsi erilaisen digitaalisten palveluiden suunnitteluun ja toteuttamiseen. Autamme käyttöliittymän ja visuaalisuuden suunnittelussa, käytettävyystestauksessa ja palvelun teknisessä toteutuksessa.

 

3. Kasvuhakkerointi ja digitaalinen markkinointi

Nyt jos koskaan on tärkeää tulla löydetyksi verkossa. Asiantuntijamme auttavat parantamaan näkyvyyttä hakukoneissa ja laittavat verkkopalvelusi digitaalisen markkinoinnin kuntoon.

4. Kolme ideaa liiketoiminnan digitalisointiin

Palvelumuotoilun avulla voidaan kartoittaa tehokkaasti uusia liiketoimintamahdollisuuksia muuttuvassa markkinatilanteessa. Redandbluen asiantuntijatiimi auttaa yritystäsi löytämään mahdollisuudet ja muuttamaan ne toimiviksi digitaalisiksi ratkaisuiksi.

5. Ilmainen konsultaatio

Varaa aika tunnin mittaiseen ilmaiseen konsultaatioon. Autamme hankkeen määrittelimisessä.

 

Petteri on redandbluen toinen perustaja ja kokenut suunnittelija.

Petteri Laamo

040 194 4421

Mitä saisi olla?

Tutustu palveluihimme:

Tutkimus ja palvelumuotoilu

Tutkimus ja palvelumuotoilu

Tutkimuksen avulla ymmärrämme paremmin ihmisten toiveita ja tarpeita. Repertuaariimme kuuluvat palvelumuotoilun keskeisimmät työkalut. Teemme lisäksi käyttäjätutkimusta sekä testausta.

Lue lisää
Verkkopalvelut ja verkkokaupat

Verkkopalvelut ja verkkokaupat

Olemme erikoistuneet räätälöityihin WordPress-ratkaisuihin, sekä WooCommerce-verkkokauppoihin. Tarjoamme palveluita koko verkkopalvelun elinkaarelle suunnittelusta toteutukseen ja ylläpito- ja jatkokehityspalveluihin.

Lue lisää
Design Sprint

Design Sprint

Design sprint on Googlen kehittämä työkalupaketti, jolla luodaan uusia käyttäjälähtöisiä konsepteja viikossa. Työpajasarja on erinomainen uusien palveluiden suunnitteluun ja verkkopalveluiden solmukohtien ratkaisemiseen.

Lue lisää
Brändäys ja muotoilu

Brändäys ja muotoilu

Tuomme näkyväksi sen, mikä organisaatiossasi on kiinnostavaa ja erilaista. Teemme yritysilmeitä, graafista suunnittelua, valokuvia sekä kuvituksia.

Lue lisää

Lisää ajankohtaisia