Blogi

07.01.2022

Redandblue Vuoden Toimisto -finalisti digitoimistot kategoriassa

Jaa

Redandblue on Vuoden Toimisto -finalisti digitoimistot kategoriassa yhdessä kolmen muun toimiston kanssa. Kilpailun voittajat julkistetaan maaliskuussa yhteisessä gaalassa.

Vuoden Toimisto-tutkimus on ruotsalaisen Regin konseptiin perustuva tutkimus, jolla kartoitetaan markkinointi, mainos- ja viestintäpalveluja ostavien asiakkaiden tyytyväisyyttä palveluja tarjoaviin toimistoihin, merkittävimpiä toimiston valintaan vaikuttavia kriteereitä ja markkinointialan kehityssuuntia.

Tutkimukseen vastaavat osallistuvan toimiston asiakkaat, jotka arvioivat yhteistyön tuloksellisuutta ja sujuvuutta sekä toimiston kykyä ymmärtää heidän liiketoimintaansa ja tarpeitaan.

Vuoden Toimisto-tutkimus antaa toimistoille tietoa omista vahvuuksista suhteessa kilpailijoihin ja tuo esille kehityskohteita. Tutkimuksen tulokset antavat markkinointiviestitnäostajille yleiskuvan suomalaisesta markkinointialasta.

Redandblue kiittää kyselyyn vastanneita asiakkaita yhteistyöstä ja kuluvasta vuodesta. Teemme työtämme juuri teille, ja tämä on paras mahdollinen tunnustus, jonka voimme saada.

Lisää ajankohtaisia