Brändin rakentaminen

Brändi on paljon enemmän kuin logo ja slogan. Se koostuu niistä mielikuvista ja arvoista, jotka ihmiset yritykseesi liittävät. Nämä mielleyhtymät ovat olemassa riippumatta siitä, onko brändiä suunniteltu ja hiottu. Me autamme brändiäsi loistamaan kaikissa kanavissa.

Yritysilmeen suunnittelu

Redandblue on suunnittelutoimisto, joka luo digitaalisia palveluita ja yritysilmeitä. Emme tarjoa pakettiratkaisuja, vaan jokainen projekti räätälöidään asiakkaan yksilöllisistä tarpeista – tämän lähtökohdista ja tavoitteista. Luomme aidosti ihmislähtöisiä palveluita, jotka vastaavat loppukäyttäjän kohtaamiin todellisiin haasteisiin.

Yhteistyö kanssamme pohjautuu jatkuvalle, rakentavalle dialogille sekä yrityksesi päämäärää parhaalla tavalla tukevalle työskentelymallille.

Graafinen suunnittelu

Tarjoa ihmisille ilmeesi mukaisia kohtaamispisteitä jokaiseen kanavaan. Graafisen suunnittelun alueeseen kuuluu tuotanto olemassa olevan yritysilmeen pohjalta.

Kuvitus ja kuvaussuunnittelu

Valokuvia ei oteta, ne luodaan. Kuvituskonsepti on suunnitelma siitä, millaisia kuvia tai kuvituksia brändi-ilmeessä hyödynnetään, ja mitä sen tulee viestiä. Konsepti antaa yritysilmeelle syvyyttä ja laajentaa sen käyttömahdollisuuksia. Tarjoamme myös kuvasuunnittelua ja kuvituspalveluita.

Haluatko kuulla lisää?

Petteri Laamo

Strategi, perustaja040 194 4421