Pave antaa datalle kyytiä

Paavo Virta aloitti redandbluella Business Designerina ja digitaalisen markkinoinnin sekä datan hyödyntämisen yleismiehenä.

Redandblue on vahvistanut osaamistaan datan, mittaamisen ja digitaalisen markkinoinnin osalta. Yrityksessä on rakennettu verkkopalveluita jo kohta vuosikymmenen, mutta tulosten aktiivinen seuraaminen on jäänyt asiakkaan ja heidän kumppanien vastuulle. Tähän on nyt tullut muutos.

Paavo Virta aloitti alkukuusta redandbluen Business Designerina. Pirkanmaan vahvistus saapui meille suoraan maailmanympärimatkaltaan. Aikaisemmin Iskulla digitaalista markkinointia luotsannut Pave on digitaalisen ekosysteemin generalisti, joka on toiminut myös oman startuppinsa ruorissa.

“Redandbluella on loistavaa jengiä ja toimistolle on kiva tulla – jopa näin maanantaisin. Jo ensimmäisestä tapaamisesta asti oli selvää, että täällä halutaan todella auttaa asiakasta. Sellainen asenne on minulle asia, jolla parhaat toimistot erottuvat edukseen. Digiä ja designia sydämellä.”

Työssään Pave auttaa redandbluen asiakkaita rakentamaan toimivia verkkopalveluita mittauksen, datan ja digitaalisen markkinoinnin avulla. Paavon työ syventää redandbluen ymmärrystä siitä miten käyttäjät aidosti toimivat suunnittelemissamme palveluissa, ja miten palveluita kannattaa muuttaa optimaalisten tulosten aikaansaamiseksi.