Fortum Charge & Drive logon facelift ja graafista suunnittelua

fortum-verkkopalvelu-redandblue

Fortum on muutakin kuin energiayhtiö. Se toimittaa sähköä, lämpöä, jäähdytystä ja älykkäitä ratkaisuja tehokkuuden parantamiseen. Jopa 62 % Fortumin sähköntuotannosta on CO2-päästötöntä. Yritys toimii kotimaassa, sekä Pohjoismaissa, Baltian maissa, Venäjällä, Puolassa ja Intiassa.

 

Sähköautot yleistyvät kaikkialla maailmassa. Norjassa sähköautolla ajaa joka neljäs. Fortum on rakentanut Pohjoismaihin sähköautojen latausverkoston, jonka nimi on Charge & Drive.

redandblue on tuottanut Fortumin Charge & Drive -brandille erilaisia graafisen suunnittelun materiaaleja: esitteitä, infografiikkaa, kuvituksia ja verkkopalveluita. Näistä viimeisimpänä React-pohjaisen Charge & Drive -karttasovelluksen.

Päivitimme Charge & Driven Fortumin uuden ilmeen mukaiseksi. Logossa säilytettiin edellisen logon muotokieli, mutta typografiaa, väriä ja tunnusta muokattiin enemmän Fortumin näköiseksi kuitenkin niin, satoihin latauspisteisiin painettu logo pysyi edelleen tunnistettavana. Teimme myös ohjeistuksen logon käytöstä liitteeksi Fortumin brändiohjeistoon.

fortum-logosuunnittelu-redandblue

Apunasi brändäysprojekteissa

Autamme kartoittamaan projektin lähtökohdat, tarpeet ja tavoitteet tarjouksen taustatiedoksi.

Tomi Talas redandblue

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous:

Tomi Talas

Toimitusjohtaja

tomi@redandblue.fi

+358 (0)45 633 2122