Hero image

Inspire ur dog on koiranomistajille suunnattu verkkoyhteisö, jossa käyttäjät oppivat kouluttamaan koiria seuraamalla niiden käyttäytymistä ja tunnetiloja. Palvelun kouluttajat ovat IPO-koulutuksen maailmanmestareita ja kilpailevat itse kansainvälisellä tasolla.

Redandblue tuli mukaan Inspire ur dog start-upin toimintaan jo sen alkumetreillä, jolloin yrityksellä oli vasta liikeidea. Toteutimme projektin alkuvaiheessa palvelun visuaalisen identiteetin, jonka jälkeen jatkoimme verkkopalvelun suunnitteluun.

Vastaamme inspireurdog.com:in konseptisuunnittelusta, käyttöliittymästä, visuaalisuudesta ja teknisestä toteutuksesta. Sivusto on toteutettu WordPress-julkaisujärjestelmällä.

Sivustolla käyttäjät voivat katsoa ilmaisia ja maksullisia koulutusvideoita ja saada henkilökohtaista neuvontaa koirankoulutukseen viestitoiminnallisuuksien avulla. Palvelussa on erilaisia jäsenyystasoja, jotka määrittävät mitä sisältöä minkäkin tason käyttäjät voivat nähdä.

 

 

 

Ispire ur dogin logo on suunniteltu modernisti niin, että siitä voidaan käyttää useita eri muotoja ja sitä voidaan animoida.