Psoriasisliitto: Ilme- ja verkkopalvelu-uudistus

Hero image

Psoriasisliitto on kansanterveys- ja potilasjärjestö, joka huolehtii psoriaatikoiden edunvalvonnasta ja psoriasiksen tunnettuuden kasvattamisesta. Liitto myös tarjoaa palveluita ja vertaistukea psoriaatikoiden tueksi. Psoriasisliittoon kuuluu 14 000 jäsentä 44:n eri puolilla Suomea toimivan paikallisyhdistyksen kautta. Psoriasis on tulehduksellinen pitkäaikaissairaus, joka aiheuttaa iho- ja niveloireita sekä altistaa liitännäissairauksille.

Suunnittelimme Psoriasisliitolle uuden yritysilmeen ja psori.fi -verkkopalvelun.

Ilmeuudistus sisälsi logon suunnittelun, käyntikorttipohjat, PowerPoint-pohjan sekä lomakkeiston. Projektin yhteydessä Psoriasisliitolle suunniteltiin myös uusi kuvituskonsepti. Valokuvat ottivat Duotonen Johannes Romppainen ja Risto Törrö.

 

Psoriasisliiton verkkopalvelu psori.fi uudistettiin palvelemaan liiton jäseniä, antamaan tietoa sairaudesta sekä hankkimaan uusia jäseniä. Sivusto palvelee myös Psoriasisliiton 44 jäsenjärjestöä, joilla kaikilla on sivuston sisällä omat sivunsa, tapahtumansa ja uutisensa. Jäsenjärjestöjä voi katsoa ja hakea myös karttanäkymästä. Sivuston tapahtumakalenteri on rakennettu näyttämään toistuvia tapahtumia, kuten vakiokuntosali- ja uintivuoroja. Sivustolla on lisäksi sosiaalisen median integraatiot ja laaja blogiosio sekä kolme kieliversiota.

Apunasi verkkopalvelu-uudistuksessa

Autamme kartoittamaan projektin lähtökohdat, tarpeet ja tavoitteet tarjouksen taustatiedoksi.

Tomi Talas redandblue

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous:

Tomi Talas

Toimitusjohtaja

tomi@redandblue.fi

+358 (0)45 633 2122