Uutta bisnestä digitaalisilla palveluilla

Koronaviruksen aiheuttama häiriötilanne pakottaa yritykset ja organisaatiot miettimään uusia ansaintamalleja nopealla aikataululla.

Business Finland avasi 19.3.2020 rahoitushaun Suomessa toimiville pk- ja midcap-yrityksille, joiden liiketoiminta kärsii koronavirustilanteesta.

Palvelumuotoilun avulla voidaan kartoittaa tehokkaasti uusia liiketoimintamahdollisuuksia muuttuvassa markkinatilanteessa. Redandbluen asiantuntijatiimi auttaa yritystäsi löytämään mahdollisuudet ja muuttamaan ne toimiviksi digitaalisiksi ratkaisuiksi.

 

Alkukartoitus

redandblue tekee laadullisen selvityksen digitaalisen liiketoiminnan mahdollisuuksista yrityksesi toimialalla. Kartoitus tehdään haastattelemalla asiakkaitasi, yrityksesi päättäjiä sekä toimialaa tuntevia asiantuntijoita.

Kolme ideaa ja prototyyppi

Selvityksen pohjalta tiimi kehittää kolme lähtöä digitaalisen liiketoiminnan aloittamiseen. Yhdestä valitusta ehdotuksesta rakennetaan nopea prototyyppi, jota testataan kohderyhmän edustajilla.

Toimintasuunnitelma

Käyttäjätestauksen ja asiantuntijapalautteen pohjalta luodaan toimintasuunnitelma tuotteen tai palvelun toteuttamisesta sekä annetaan sille kustannusarvio.

Toteutus

Digitaalisen palvelun kehittämiseen palveluksessasi ovat redandbluen asiantuntijat, joiden osaamisalueisiin kuuluu palvelumuotoilu, käyttöliittymäsuunnittelu, visuaalinen suunnittelu ja tekninen toteutus. Tarjoamme myös palveluiden ylläpitoa ja jatkokehitystä.

Haluatko kehittää kanssamme uusia liiketoimintamalleja?

Autamme kartoittamaan mahdollisuudet ja tekemään toimivan prototyypin palvelun jatkorahoituksen hakemista, testausta ja kehittämistä varten.

Toimituksen sisältö:

  • Kohderyhmähaastattelut
  • Prototyypin rakentaminen
  • Prototyypin käyttäjätestaus
  • Toimintasuunnitelma

Ota yhteyttä ja sovitaan etätapaamien:

Reeta Laamo
Designer, Co-founder
044 362 7714
reeta@redandblue.fi

Referenssit

Teemu Järvi Illustrations -verkkokauppa

 

Redandbluella oli ilo ja kunnia terävöittää kansainvälisen verkkokaupan digitaaliset ratkaisut. Molemmat verkkokaupat toteutettiin Woocommerce -verkkokauppa-alustan päälle. Lähtökohtana kuluttajaverkkokaupan käytettävyydessä ja ylläpidossa oli ottaa huomioon Teemu Järven laaja tuoterosteri, joka kattaa useita eri variaatiotuotteita sekä tuotekokoelmakombinaatioita.

Katso koko case ›

Minska hyvinvoinnin verkkopalvelu ja verkkokauppa

 

Redandblue auttoi Minskan käynnistämisessä suunnittelemalla ja toteuttamalla verkkopalvelun käyttöliittymän, ulkoasun ja vastaamalla teknisestä kehityksestä. Meille projektiin osallistuminen oli kunniatehtävä.

Katso koko case ›