WordPress -sivut rautaisella kokemuksella

redandblue tarjoaa WordPress -sivut ja muut digitoimistopalvelut avaimet käteen -periaatteella aina suunnittelusta toteutukseen sekä jatkuvaan ylläpitoon.

Miksi valita WordPress?

WordPress on julkaisujärjestelmänä helppokäyttöinen, kevyt, kustannustehokas ja monipuolinen. Sillä voidaan ylläpitää paitsi verkkosivuja, myös web-sovelluksia jotka toimivat älypuhelimella. redandblue on erikoistunut WordPress- toteutuksiin, ja olemme julkaisseet yli 40 WordPress -sivustoa viimeisen viiden vuoden aikana. Teemme myös verkkokauppoja WooCommerce -verkkokauppalaajennuksilla.

Edessä sivustouudistus?

Tilaa meiltä ilmainen sivustosi tilannekartoitus. Arvioimme nykyisen verkkopalvelunne käytettävyyden, saavutetttavuuden, tietoturvan, ja latausnopeuden osalta. Saat samalla alustavan arvion uudistuksen laajuudesta.

 

tillaakartoitus

WordPress -sivut avaimet käteen -toimituksella

 

Jotta loistava idea pääsisi oikeuksiinsa, vaatii se ammattitaitoisen ja luovan muodon. Digitaalisten palveluiden kohdalla muotoilu ei ole pelkästään sitä, miltä tuote näyttää. Palvelun pitää myös toimia ja tuntua kokemuksena hyvältä. Laadukas konsepti on ydin, jonka päälle innostava suunnittelu ja kiehtova käyttökokemus rakennetaan.

Laadukkaalla konseptisuunnittelulla varmistetaan, että loppukäyttäjät löytävät etsimänsä ja että sivusto on muotoiltu järkevästi loppukäyttäjiä silmälläpitäen. Konseptisuunnitteluvaiheessa avainasemassa on asiakasymmärrys ja käyttäjädata.

Käyttöliittymäsuunnittelun tehtävänä on linkittää palvelulle asetetut tehtävät sekä mutkaton käyttökokemus toisiinsa. Tavoitteena on luoda intuitiivinen käyttöliittymä, jossa loppukäyttäjä kulkee kohti päämääräänsä ilman tarpeettomia esteitä.

Visuaalinen suunnitteluvaihe antaa sivustolle ilmeen. Se viestii käyttäjälle tunnetasolla; kyse ei ole siitä miltä sivusto näyttää vaan siitä millaisen tunteen se herättää. Tuntuuko organisaatio helposti lähestyttävältä, luotettavalta vai ammattitaitoiselta? Hyvä visuaalinen suunnittelu resonoi tunnetasolla.

Teknisessä toteutusvaiheessa verkkopalvelu rakennetaan digitaaliseen ympäristöön. Olemme erikoistuneet WordPress -sivustoihin, mutta tarjoamme myös muita digitoimistopalveluita.

Ylläpito- ja kehitysvaihe pitää sivuston toiminnassa. Sivuston elinkaari on lähes poikkeuksetta yli viisi vuotta, ja elinkaaren aikana sivustolle tehdään lukuisia päivityksiä. Jatkuvalla kehityksellä palvelu pidetään elinvoimaisena koko elinkaarensa ajan.

Oma teema ilman kompromisseja

Meiltä et saa valmisteemoihin rakennettuja WordPress -ratkaisuja. Lue täältä tarkemmin miksi.

Rakennamme jokaiseen projektiin oman räätälöidyn teeman, joka sopii juuri niihin tarpeisiin mitä kyseiselle palvelulle on asetettu. Näin sivu pysyy nopeana, kevyenä ja käyttäjäystävällisenä, sekä sen käyttöikä on vuosia valmisteemaa pidempi.

Käyttäjä edellä

Redandbluen suunnittelufilosofia on puhtaasti käyttäjälähtöinen. Mikään verkkopalvelu ei ole vain käyntikortti, vaan sivusto muotoillaan työjuhdaksi tuomaan liidejä, tekemään vaikean informaation helposti ymmärrettäväksi tai vaikkapa tehostamaan myyntiä. Hyvä konseptisuunnittelu ja käytettävyys takaavat, että sivusto toimii juuri niin kuin sen on tarkoitettu toimivan.

Jatkuva ylläpito tarjoaa turvaa

Tarjoamme WordPress -sivuille täyttä käyttö- ja ylläpitopakettia, joka pitää sivuston toiminnassa vuoden ympäri. Palvelut toimivat modernilla kotimaisella palvelinympäristöllä, joka takaa nopean sivun latautumisen ja mutkattoman asiakaspalvelun. Kriittisiä liitännäisiä monitoroidaan automaattisesti, jotta mahdolliset virheet löydetään välittömästi niiden ilmaannuttua. Ylläpitopalvelulla palvelu pidetään tietoturvallisena – annamme töillemme toimintatakuun.

Yksilöllisesti räätälöity käyttökokemus

Jos osaat käyttää sähköpostia, osaat myös ylläpitää WordPress -sivustoa. Räätälöimme ylläpitonäkymän yksilöllisesti sinun tarpeillesi, jotta pystyt itse helposti luomaan uusia monipuolisia sivuja palveluusi. Jopa kampanjasivujen rakentaminen käy helposti ja nopeasti.

Miksi valita WordPress?

Aktiivinen kehitys

Markkina-asemansa johdosta julkaisujärjestelmä kehittyy nopeasti. Julkaisualustaa ja liitännäisiä kehittää satoja tuhansia kehittäjiä ympäri maailmaa.

 

Laajennettavuus

Aktiivinen koodaajayhteisö on luonut tuhansia liitännäistä, jotka mahdollistavat ominaisuuksien – kuten keskustelufoorumeiden, verkkokauppatoimintojen ja lomakkeiden luomisen hyvin kustannustehokkaasti.

 

Alustana verkkokaupallesi

WordPessin WooCommerce -verkkokauppalaajennuksella muutat verkkosivusi digitaaliseksi kivijalkamyymäläksi. WooCommerce on maailman yleisin verkkokauppa-alusta, jolla on laaja kehittäjätuki.

 

Ilmainen

Julkaisujärjestelmä on avointa lähdekoodia, ei sen käyttäminen maksa mitään. Jotkin liitännäisistä maksavat joitakin kymppejä kuussa.

 

Laaja tuki

Koska julkaisujärjestelmä on suosittu, se on myös laajasti tuettu. Suomessa on satoja kehittäjiä, jotka voivat kehittää sivustoa jatkossa.

 

 

Turvallinen

WordPress päivittyy jatkuvasti, joka pitää alustan turvallisena. Hyvällä palvelinratkaisulla, jatkuvalla ylläpidolla ja luotettavilla ja hyväksihavaituilla liitännäisillä palvelusta saadaan pomminvarma.

 

Helppokäyttöisin järjestelmä

Julkaisujärjestelmän käyttö on yhtä helppoa, kuin sähköpostin kirjoittaminen.

 

Hakukoneystävällisyys

Julkaisujärjestelmä on rakennettu hakukoneystävällisyys huomioiden. WordPressillä luodut sivut indeksoituvat erinomaisesti Googlessa.

 

Kustannustehokkuus

WordPress on kustannustehokas – sivujen pystyttäminen on nopeaa verrattuna vaikkapa Drupal tai EpiServer-sivustoihin.

 

 

Brändiuudistus

Unihome

Tilaa ilmainen alkukartoitus

Arvioimme nykyisen verkkopalvelunne käytettävyyden, saavutettavuuden, tietoturvan ja latausnopeuden osalta. Saat samalla alustavan arvion palvelu-uudistuksen laajuudesta.

Petteri Laamo

Perustaja/Strategi

040 194 4421

petteri@redandblue.fi