Digitaalinen design ja kehitys

                           

Konseptisuunnittelu

Digitaalisen palvelun konseptointivaiheessa määritetään palvelulle käyttäjäpersoonat, tärkeimmät käyttötapaukset ja positioidaan palvelua kilpailijoihin nähden. Konseptivaiheessa voidaan miettiä myös palvelun liiketoimintamallia ja ydintoiminnallisuuksia.

Käyttöliittymäsuunnittelu

Käyttöliittymävaiheessa suunnittelemme sivuston, palvelun tai digitaalisen tuotteen käyttöliittymämallit eri sivupohjista ja käyttäjäpoluista. Tässä vaiheessa kiinnitetään huomiota sivuston tai palvelun rakenteeseen ja informaatiohierarkiaan. Käyttöliittymistä luodaan myös klikkailtava prototyyppi, jonka avulla sivustoa on helppo käyttäjätestata jo aikaisessa vaiheessa.

Web design

Verkkopalvelut, mobiilisovellukset ja digitaaliset tuotteet saavat visuaalisen ulkoasun käyttöliittymävaiheen jälkeen. Kun käyttöliittymä on todettu toimivaksi, sen päälle suunnitellaan graafinen ilme. Suunnittelemme projektien yhteydessä UI-elementtikirastot, joiden avulla sivustoja ja sovelluksia on helppo laajentaa ja jatkokehittää. Yhtenäiset elementit pitävät myös digitaaliset tuotteet yhdenmukaisina ja loogisina käyttää.

Tekninen totetutus

Olemme erikoistuneet avoimen lähdekoodin järjestelmä WordPressiin, joka on tämän hetken kasvavin julkaisujärjestelmä helppokäyttöisyytensä sekä laajan kehittäjäyhteisönsä vuoksi.

Tekninen ylläpito

Tarjoamme suunnitelemillemme ja toteuttamillemme verkkopalveluille hosting-, tuki- ja ylläpitosopimuspalvelua, jonka avulla sivustojen liitännäiset ja alusta pysyvät ajan tasalla ja sivustot tietoturvallisina.