Minska hyvinvointipalvelu ja verkkokauppa

Minska on hyvinvointimedia, jonka tavoitteena on auttaa ihmisiä ilmaston ja henkilökohtaisen hyvinvoinnin kannalta hyviin valintoihin. Elämme ilmastonmuutoksen kannalta kriittistä aikaa. Muutos lähtee yksilöistä. Ihmisillä, jotka voivat hyvin, on voimaa luoda muutosta ja levittää hyvää ympärilleen. Siksi Minska kannustaa lukijoitaan siirtymään kasvipohjaiseen ruokaan ja innostaa kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

  • Konseptisuunnittelu
  • Käyttöliittymäsuunnittelu
  • Visuaalinen suunnittelu
  • Tekninen kehitys (WordPress + WooCommerce)
  • Testaus
  • Ylläpito- ja pienkehitys

Lähtökohdat

redandblue auttoi Minskan käynnistämisessä suunnittelemalla ja toteuttamalla verkkopalvelun käyttöliittymän, ulkoasun ja vastaamalla teknisestä kehityksestä. Meille projektiin osallistuminen oli kunniatehtävä.

Palvelu toimii uutismediana ja reseptipalveluna, josta voi myös ostaa koulutuksia. Minskasta rakennettiin helppokäyttöinen ja luokseen kutsuva palvelu, josta löytää helposti tarvitsemansa.

Visuaalisesta ilmeestä toivottiin kansanomaista, mutta raikasta. Kasviruoka ja terveellisempi elämä ei ole enää marginaali-ilmiöitä vaan valtavistaa, joten myös graafisen ilmeen toivottiin puhuttelevan mahdollisimman suurta osaa väestöstä – myös kehä kolmosen ulkopuolella.

Tekninen toteutus

Teknisesti palvelu rakennettiin räätälöitynä WordPress-toteutuksena. Palveluun asennettiin myös WooCommerce -verkkokauppalisäosa mahdollistamana kurssimaksamisen.

Koska Minska on aktiivinen mediapalvelu, ylläpidon helppokäyttöisyyteen ja muokattavuuteen panostettiin erityisesti. Uusien reseptien ja artikkeleiden julkaisu on nopeaa ja vaivatonta.

Yhteistyö jatkuu palvelun kehittämisenä myös jatkossa.

Tutustuu verkkopalveluun: minska.com

Apunasi projektin joka vaiheessa

Autamme kartoittamaan projektin lähtökohdat, tarpeet ja tavoitteet tarjouksen taustatiedoksi.

Yhteystiedot

Petri Siltala

Director, Sales & Finance

041 506 2462

Muut työt