Uusi Työkanava Oy ja saavutettavat verkkosivut

Verkkopalvelu

www.tyokanava.fi

Työkanava tarjoaa vastuullisia ja tuettuja työnvälitys- ja henkilöstöratkaisuja. Yhtiön tärkein tehtävä on auttaa osatyökykyisiä työnhakijoita työllistymään hakijan osaamista ja kykyjä vastaaviin työtehtäviin. Työkanava Oy palkkaa osatyökykyiset suoraan työsuhteeseen ja välittää heidän työpanostaan yrityksille.

Työkanava Oy perustettiin valtion alaiseksi yhtiöksi 2022. Redandblue pääsi toteuttamaan Työkanavan ensimmäiset verkkosivut – tietysti saavutettavasti.

Lähtökohta

Työkanavan verkkopalvelulla tavoitellaan niin työnantajia kuin työntekijöitä. Verkkopalvelun tavoitteet olivat selkeät: kertoa Työkanavasta ja jakaa tietoa työnantajille, työntekijöille ja sidosryhmille, erottautua muista henkilöstövuokrausyrityksistä ja luoda myönteistä, strategian mukaista mielikuvaa Työkanavasta. Lähdimme liikkeelle puhtaalta pöydältä, koska Työkanavalla ei ollut vielä ollenkaan verkkosivustoa. Brändi-ilme antoi reunaehdot sivuston visuaaliselle ilmeelle.

 

Suunnitteluvaihe

Työkanavan verkkosivuston suunnittelu aloitettiin käyttöliittymäsuunnittelulla. Koska palvelulle on erittäin tärkeää tavoittaa kaikenlaiset käyttäjät, huolehdittiin projektissa alusta lähtien erityisen hyvin sivuston saavutettavuudesta. Visuaalisessa vaiheessa suunnittelua ohjasi Työkanavan näyttävä, leikkisä brändi-ilme. Toteutimme yhteistyökumppanimme kanssa saavutettavuuden tarkastuksen jo visuaaliseen layoutiin, eli teetimme kolmanne osapuolen arvioinnin palvelun saavutettavuudesta ennen teknistä toteutusta. Näin varmistuimme suunnitelman saavutettavuudesta ja toisaalta säästimme aikaa teknisessä toteutuksessa.

Lopputulos

Sivusto rakennettiin WordPress-julkaisujärjestelmälle, ja teknisen toteutuksen jälkeen sivustolle toteutettiin myös saavutettavuusauditointi. Koko verkkosivusto toteutettiin konseptoinnista ja suunnittelusta julkaisuun auditointeineen kolmessa kuukaudessa.

“Työskentely redandbluen asiantuntijoiden kanssa sujui mutkattomasti. Projekti on redandbluella hallussa, ja tekeminen on asiakkaan suuntaan proaktiivista. Se on hyvä, niin asiakkaan ei tarvitse itse tietää ja ottaa asioista selvää. Yhteistyö on ollut redandbluen kanssa poikkeuksellisen sujuvaa ja reagointi nopeaa – lisäksi teidän kanssa on ollut mukava tehdä töitä yhdessä!” – Hanna Kukkonen, Työkanava Oy, Markkinointi ja viestintä

 

 

 

 

Tutustu palveluun osoitteessa www.tyokanava.fi

Apunasi projektin joka vaiheessa

Autamme kartoittamaan projektin lähtökohdat, tarpeet ja tavoitteet tarjouksen taustatiedoksi.

Yhteystiedot

Petri Siltala

Director, Sales & Finance

041 506 2462

Muut työt