Uutiset

11.12.2017

Lahjoitimme tänä jouluna 100 lahjaa vähävaraisten perheiden lapsille

Jaa

Joulupuu on jokavuotinen Nuorkauppakamareiden järjestämä keräys, jossa yksityis- ja yrityslahjoittajien voimin kerätään joululahjoja lapsille, jotka ovat lastensuojelun piirissä, huostaanotettuna, sijaisperheessä, lastenkodissa tai muutoin vähävaraisessa perhetilanteessa.

Joululahjapaketin lahjoittaminen on käyttäjälle maksuton. Kustannamme, paketoimme ja toimitamme joululahjat 100 lapselle Joulupuu-keräykseen tänä jouluna. Tarkoituksena on laajentaa projektia ensi vuodeksi useamman yhteistyökumppanin voimin, jolloin lahjoja saataisi liikkeelle isompi määrä.

Digitaalisessa lahjoituksessa valitaan sivustolla kortti, jossa on lahjan saajan ikä ja sukupuoli. Kortin valittuaan käyttäjä valitsee toiveen paketin sisällöstä. Halutessaan lahjoittaja voi kirjoittaa jouluntoivotuksen, nimensä sekä organisaationsa, jotka näkyvät Joulupuu-sivulla lahjoittajalistassa. Listauksesta näkee myös reaaliaikaisesti, kuinka monta lahjoitusta on tehty.

”Idea digitaalisesta keräyksestä kumpusi viime vuosien menestyksekkäistä hyväntekeväisyysjoulukampanjoista. Halusimme tehdä toteutuksen, josta on oikeasti hyötyä, ja pohdimme, miten voisimme omaa osaamista hyödyntämällä tehdä jotain, jota voisi myös jatkokehittää ja skaalata laajempaan käyttöön,” sanoo redandbluen toimitusjohtaja Reeta Laamo.

Paketit lähtivät maailmalle 14.12. Forumin keräyspisteen kautta. Lahjat valittiin verkkosivustolla esitettyjen toiveiden mukaan ja niihin liitettiin lahjoittajan henkilökohtainen joulutervehdys. Suosituimpia lahjoja olivat lahjakortit, legot ja elokuvaliput.

Lisätietoja keräyksestä:
www.joulupuu.org

Lisää ajankohtaisia