Uutiset

24.10.2020

Kalliossa on hyvä olla – redandblue muuttaa

By Reeta Laamo

Jaa

Mikonkatu oli meille hyvä. Tai oikeastaan se oli Vilhonkatu, josta sisäänkäynti ja jokapäiväiset rappujumppamme viidenteen kerrokseen tapahtuivat, vaikka virallinen osoite olikin keisari Aleksanteri I:n velipojan mukaan nimetyllä kadulla. Viiden kerroksen päivittäiseen rappujen kiipeämiseen meitä kannusti ryhmäpaineen lisäksi äärimmäisen hidas hissi.

Siellä loimme käyttäjäystävällistä designia. Siellä kirjoitimme timanttista koodia. Siellä rakensimme parempaa digitaalista maailmaa ja opimme auttamaan asiakkaitamme entistäkin paremmin.

Nyt on kuitenkin aika avata uusi ovi uuteen uljaaseen toimistoon, joka mahdollistaa puitteet vieläkin paremman designin ja digin tekemiselle. 

Pitkä johdanto, mutta varsinainen asia on seuraava.

Redandblue muuttaa marraskuun alussa Kallioon osoitteeseen Hämeentie 11A. Samoilla tiluksilla mm. HOK-Elannon pääkonttori on sijainnut vuosina 1928-1995. 

 

Uudet tilat palvelevat asiakkaita monipuolisesti

Uudet tilat palvelevat sekä meitä että asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Muutimme Vilhonkadulle kolme vuotta sitten 8 asiantuntijan porukalla ja olemme nykyisellä 15 hengen huipputiimillä kasvaneet ulos vanhasta toimistosta. Nyt – tai kunhan maailma normalisoituu – saamme koko porukan saman katon alle huomioiden myös mahdolliset tulevat rekrytoinnit. 

Uudet tilat tarjoavat loistavia mahdollisuuksia paitsi päivittäiseen työntekoon, niin myös työpajoihin ja muihin asiakaskohtaamisiin. Tilat ovat avarat ja turvalliset, ja ne mukautuvat joustavasti meidän ja asiakkaidemme tarpeisiin. Käytössämme on oma toimistotila ja Kenno Lounge -toimistohotellin neuvottelu- ja workshoptilat. Tervetuloa myös katsomaan maisemia kahdeksannen kerroksen kattoneukkarista, jossa järjestimme viimeisimmän kuukausipalaverimme.

Historiallisia huomioita uudesta toimistorakennuksestamme

Uuden toimistomme rakennus on tyyliltään 1920-luvun klassisismia. Kahdeksankerroksinen kulmatorni on komea ja erottuu kauas. Sen ylimmän kerroksen kohdalla on tyylikäs kello. Kaiku­kadun kautta sisäpihalle kuljettavan sisäänajoportin graniittipylväissä ja julkisivun erkkereissä voidaan nähdä vaikutteita ruotsalaisen Ragnar Östbergin Tukholman kaupungintalosta.*

*Lähde: Wikipedia

 

Haluatko tulla piipahtamaan uudella toimistollamme tai jutella muuten lisää verkkopalveluiden kehityksestä? Ei huolta, meiltä löytyy maskit turvallisuuden takaamiseksi. Laita viestiä, niin sovitaan tapaaminen Kalliossa tai etänä. 

 

Reeta on redandbluen toinen perustaja ja Senior Designer, joka on erikoistunut käyttäjälähtöiseen suunnitteluun ja saavutettavuuteen.

Reeta Laamo

044 362 7714

Lisää ajankohtaisia