Uutiset

11.11.2019

Pave pistää datan liikkeelle

By Petteri Laamo

Jaa

Redandblue on vahvistanut osaamistaan datan, mittaamisen ja digitaalisen markkinoinnin osalta. Yrityksessä on rakennettu verkkopalveluita jo kohta vuosikymmenen, mutta tulosten aktiivinen seuraaminen on jäänyt asiakkaan ja heidän kumppanien vastuulle. Tähän on nyt tullut muutos.

Pave antaa datalle kyytiä

Paavo Virta aloitti redandbluella Business Designerina ja digitaalisen markkinoinnin sekä datan hyödyntämisen yleismiehenä.

Paavo Virta aloitti alkukuusta redandbluen Business Designerina. Pirkanmaan vahvistus saapui meille suoraan maailmanympärimatkaltaan. Aikaisemmin Iskulla digitaalista markkinointia luotsannut Pave on digitaalisen ekosysteemin generalisti, joka on toiminut myös oman startuppinsa ruorissa.

“Redandbluella on loistavaa jengiä ja toimistolle on kiva tulla – jopa näin maanantaisin. Jo ensimmäisestä tapaamisesta asti oli selvää, että täällä halutaan todella auttaa asiakasta. Sellainen asenne on minulle asia, jolla parhaat toimistot erottuvat edukseen. Digiä ja designia sydämellä.”

Työssään Pave auttaa redandbluen asiakkaita rakentamaan toimivia verkkopalveluita mittauksen, datan ja digitaalisen markkinoinnin avulla. Paavon työ syventää redandbluen ymmärrystä siitä miten käyttäjät aidosti toimivat suunnittelemissamme palveluissa, ja miten palveluita kannattaa muuttaa optimaalisten tulosten aikaansaamiseksi.

Mitä saisi olla?

Tutustu palveluihimme:

Digimarkkinointi

Digimarkkinointi

Keräämme ymmärrystä datasta, ja luomme uutta kasvua sen pohjalta. Teemme digimarkkinoinnin lisäksi mittaussuunnitelmia sekä optimoimme palveluita.

Lue lisää
Tutkimus ja palvelumuotoilu

Tutkimus ja palvelumuotoilu

Tutkimuksen avulla ymmärrämme paremmin ihmisten toiveita ja tarpeita. Repertuaariimme kuuluvat palvelumuotoilun keskeisimmät työkalut. Teemme lisäksi käyttäjätutkimusta sekä testausta.

Lue lisää
WordPress-sivut

WordPress-sivut

WordPress -julkaisujärjestelmällä palveluiden ylläpito on helppoa ja mukavaa. Palveluista tulee tietoturvallisia, kevyitä ja helposti jatkokehitettäviä. Rakennamme sinulle oman teeman organisaatiosi omista lähtökohdista käsin.

Lue lisää
WooCommerce -verkkokaupat

WooCommerce -verkkokaupat

WooCommerce on maailman suosituin verkkokauppa-alusta, eikä syyttä. Yhdistettynä WordPress-julkaisujärjestemään kokonaisuudesta saadaan joustajva ja helppokäyttöinen digitaalinen kivijalka yrityksellesi.

Lue lisää

Lisää ajankohtaisia