Uutiset

12.02.2020

Redandblue vahvistuu jälleen – Björn mukaan devaustiimiin

By Paavo Virta

Jaa

Redandblue voi ilokseen ilmoittaa vahvistuneensa loppuvuodesta kokeneella ohjelmistokehittäjällä, Björnillä.

Luonnossa viihtyvä ja Raaseporissa asusteleva mies kertoo tottuneensa etätöihin jo aiemmin, joten soluttautuminen mukaan redandbluen iloiseen jengiin Korona-ajan keskellä on sujunut hyvin. Mies kiitteleekin kollegoita siitä onnistuneesta sisäänajosta, jonka jälkeen projekteihin oli helppo hypätä mukaan.

“Olisi tietysti mukava nähdä porukkaa useammin, mutta yllättävän hyvin on kaikki sujunut näinkin”, Björn pohtii.

“Olisi tietysti mukava nähdä porukkaa useammin, mutta yllättävän hyvin on kaikki sujunut näinkin.”

Useita kertoja viikossa järjestettävät “etäilysekoilutuokiot” ovat onneksi hyvää aikaa vaihtaa kuulumisia ja tutustua porukkaan ruutujen välityksellä. Myös etäjooga tuo mukavaa vaihtelua työviikkoihin.

Devaajaksi mies kertoo aikanaan ajautuneensa puolivahingossa – kiitos kiinnostuksen tietokoneisiin ja softaan. Redandblue ja avoinna ollut työpaikka vaikuttivat kiinnostavilta. Kun mies haeskeli muutenkin töitä Helsingin suunnalta, niin homma oli sillä selvä. Aiemmin mm. freelancerina ja lead-developerina toiminut Björn odottaa kiinnostavia projekteja, joissa pääsee oppimaan uutta ja hyödyntämään aiemmin hankittua vahvaa osaamista.

Vapaa-aika puolestaan kuluu paljolti luonnossa liikkuen.

“Jos mua ei löydy omista metsistä, niin olen ehkä lapissa vaeltamassa tai Alpeilla lumilautailemassa,” Björn naurahtaa.

Alpeille ei nyt ole asiaa, mutta eiköhän taas jonain päivänä niin Keski-Euroopan vuoret kuin redandbluen Kallion toimistokin saa taas miehen vieraakseen.

Lisää ajankohtaisia