Työpaikat

Kehity ja kehitä

Suunnittelijoista ja kehittäjistä koostuvat tiimimme osaavat kyseenalaistaa nykytilaa ja tarttuvat haasteisiin ennakkoluulottomasti. Näin voimme luoda asiakkaillemme ihmisten elämiä muuttavia palveluita, jotka valloittavat markkinoita. Emme pelkästään reagoi alan uusiin tuuliin, vaan haluamme olla mukana luomassa niitä.

Kulttuurimme on kokeileva – otamme käyttöön ketterästi uusia toimintatapoja ja ohjelmistoja. Pyrimme tekemään jokaisessa projektissa jotain uutta.

Kehittyminen ja uuden oppiminen kuuluu meillä jokapäiväiseen toimintaan. Kannustamme jakamaan tietoa tiimien ja työkavereiden kesken.

Päivittäisen oppimisen lisäksi käymme säännöllisesti kotimaassa ja ulkomailla järjestettävissä seminaareissa. Tilaamme ajoittain koulutuksia toimistollemme, tuoreimpana esimerkkinä saavutettavien palveluiden suunnittelukoulutus.

Lähetä avoin hakemus

Avoimen työhakemuksen voi lähettää osoitteeseen rekry@redandblue.fi

 

Työllä on merkitystä

Redandbluella työstä ollaan aidosti innoissaan. Teemme kaikki projektit räätälöidysti ja huomioimme asiakkaan tarpeet yksilöllisesti. Henkilöstön toiveita mielekkäistä toimialoista ja projektiaihepiireistä kuunnellaan. Tämä tuo työhömme vaihtelua ja merkityksellisyyttä. Kaikki työ tehdään viimeistellysti ja laatua kehitetään jatkuvasti.

Avoimet paikat

Haluatko osaksi jatkuvasti oppivaa iloista joukkoamme? Kiinnostaako sinua suunnitella huomisen digitaalisia palveluita tänään? Palveluita, jotka ratkovat asiakkaidemme ongelmia joka päivä.

Etsimme jatkuvasti uusia kykyjä, joilta ei puutu pokkaa kyseenalaistaa nykyistä, sanoa ajatuksiaan ääneen ja luoda pelottomasti jotain oikeasti uutta.

 

Itseohjautuvuus osana kulttuuria

Redandbluella jokainen voi valita aamulla oman työpisteensä, oli se sitten villasukissa kotona, kesämökillä, toimistolla tai lähikahvilassa. Työtavat ja ohjelmistot voi kukin valita parhaaksi katsomikseen ja omia työhön liittyviä hankintoja voi tehdä itsenäisesti.

Palvelemme asiakkaitamme tiimeissä ja projekteja vetää projektipäälliköt. Yhteiset toimintatavat on koottu yritysoppaan muotoon.

4 syytä hakea redandbluelle, katso video!

 

Vastuullisuus on muutakin kuin vihreä väri

Kannustamme vastuullisiin valintoihin työpaikalla. Käytämme uusiutuvaa energiaa, kierrätämme, satsaamme ympäristöystävällisiin hankintoihin ja palaveritarjoiluihin. Pyrimme tänä vuonna kompensoimaan toimiston hiilijalanjäljen.

Asiakaskuntaamme on valikoitunut paljon vastuullisia toimijoita ja pyrimme tähän myös jatkossa.

Vastuullisuus tarkoittaa meille asiakkaista välittämistä pitkällä aikavälillä. Jokainen projekti tehdään laadukkaasti ja tuloksia mitataan aktiivisesti. Asiakkuuksista huolehditaan ylläpitö- ja tukipalveluiden avulla myös varsinaisten projektien päätyttyä.

Joogaa, koiria ja HIIT-treenejä

Järjestämme porukallemme projektien lisäksi myös muuta tekemistä lautapelikerhosta virkistyspäiviin. Toimistollamme vierailee ajoittain redandbluelaisten sekalainen eläinkunta koirista toimistonäätiin (luit oikein).

Tuemme henkilöstön hyvinvointia jatkuvalla kouluttautumisella, erilaisilla liikuntaharrastuksilla ja ennakoivalla rekrytoinnilla. Tällä hetkellä toimistolla järjestetään mm. joogaa ja Töölönlahdella kokoontuu ajoittain juoksukerhomme. Olemme osallistuneet yritysmaratonviestiin ja treenaamme yritysen polkujuoksukilpailuihin. Osa porukasta tykkää haastaa itsensä kerran kuussa työporukan yhteisillä HIIT-treeneillä.

Mittaamme henkilöstön hyvinvointia aktiivisesti. Yrityksen toimintaa ja kulttuuria kehitetään jatkuvasti henkilöstön ja asiakaspalautteen avulla.

Laita viestiä!

Jos olet hyvä tyyppi, tapaamme sinut mielellämme. Pistä postia tulemaan osoitteeseen rekry@redandblue.fi.