Työt

Työhuone Pasila

Työhuone Pasila

Digitoimisto redandblue suunnitteli Työhuone Pasilan visuaalisen identiteetin, WordPress-verkkosivuston tyohuonepasila.fi sekä itse tilaan somisteita ja opasteita. WordPress-sivustolle luotiin räätälöitynä toiminnallisuutena kysely sekä useita dynaamisia kuvaosioita. Työhuone Pasila on Eteran asiakkailleen tarjoama yhteisöllinen työtila, jota voi käyttää ilmaiseksi.

Frame Finland

Frame Finland

Frame on nykytaiteen asiantuntijaorganisaatio, jonka tehtävänä on vahvistaa suomalaisen nykytaiteen asemaa ja näkyvyyttä, tukea kansainvälistä toimintaa sekä edistää kentän toimijoiden yhteistyötä Suomessa ja ulkomailla.

Zora Biosciences

Zora Biosciences

Zora Biosciences on diagnostiikkayritys, joka kehittää uusia diagnostisia testejä, jotka parantavat tautien ennustamista ja diagnosointia sekä vähentävät terveydenhuollon kuluja. Tehtävänämme oli suunnitella Zoralle uusi visuaalinen ilme ja verkkosivusto.

Ateneum

Ateneum

Suomen Kansallisgallerian osana toimiva Ateneumin museo on omistettu kuvataiteille. Digitoimisto redandblue uudisti Ateneumin verkopalvelun WordPress-julkaisujärjestelmälle. Työhön sisältyi konseptisuunnittelu, käyttöliittymäsuunnittelu, visuaalinen suunnittelu sekä tekninen toteutus.

Sun Energia

Sun Energia

Sun Energian avulla kuluttajat ja yritykset voivat selvittää miten kannattavaa aurinkoenergian käyttö heille olisi. Verkkopalveluun on mahdollista syöttää oma osoite ja saada tietoa aurinkoenergian hyödyllisyydestä ja tarvittavien aurinkopaneeleiden määristä kyseisessä rakennuksessa. Suunnittelimme Sun Energialle uuden visuaalisen ilmeen ja sovelluksen, tone-of-voicen sekä verkkopalvelun käyttöliittymän ja visuaalisen ilmeen.

Unika Hairstyle

Unika Hairstyle

Unika on Kampissa sijaitseva parturi- ja kampaamokoulutuskeskus, jossa toimii myös ammattikampaamo. Digitoimisto redandblue suunnitteli Unikalle uuden yritysilmeen sekä vastasi verkkosivuston uudistuksesta. Verkkopalveluun tehtiin räätälöity järjestelmä, jonka avulla pääsykoevastaukset voidaan käsitellä WordPress-julkaisujärjestelmään rakennetun liitännäisen avulla.

SYL

SYL

Digitoimisto redandblue suunnitteli Suomen ylioppilaskuntien liitton uuden graafisen ilmeen. Graafisen ilmeen uudistukseen kuului muun muassa logon eri kieliversiot, väripaletti ja typografia, kuvituskonsepti sekä graafiset sovellukset kuten käyntikortit, esitteet, lomakkeet ja sosiaalisen median kuvakkeet.

Alkuasunnot

Alkuasunnot

Alkuasunnot Oy tarjoaa asuntojen vuokrausta nuorille. Suunnittelimme Alkuasunnoille uuden verkkopalvelun, johon on kerätty ohjeita ja informaatiota nuorille, jotka ovat muuttamassa asumaan omilleen. Sivusto on myös linkitetty asuntojen hakupalveluun.

Raya Divers

Raya Divers

Redandblue redesigned the Raya Divers website. The process included user interface design and visual design, as well as improving the user experience of the Raya Divers webstore.

EmCe

EmCe

Digitoimisto redandblue suunnitteli responsiivisen verkkosivuston taloushallinnon ratkaisuja tuottavalle EmCelle. Käyttöliittymäsuunnittelulla luotiin verkkosivu, joka toimii tehokkaasti myynnin tukena tuottamassa liidejä. Sivusto toteutettiin WordPress-julkaisujärjestelmällä.

Keskuskauppakamari

Keskuskauppakamari

Digitoimisto redandblue teki graafisen suunnittelun sekä taiton Keskuskauppakamarin ansiomerkkikirjaseen. Teoksen tarkoituksena on inspiroida työnantajia palkitsemaan pitkäaikaiset ja ansioituneet työntekijät ansiomerkeillä.

Sininen Meteoriitti

Sininen Meteoriitti

Digitoimisto redandblue loi uuden yritysilmeen IT-palveluita tuottavalle Siniselle Meteoriitille. Uudistuksen yhteydessä brändättiin myös Meteoriitin räätälöity intranetratkaisu Valo, jolle suunniteltiin responsiiviset WordPress-verkkosivut.

Suomalaisen Työn Liitto

Suomalaisen Työn Liitto

Digitoimisto redandblue loi graafisen ilmeen sekä taittotyön Suomalaisen työn liiton raporttisarjaan. Julkaisut käsittelevät työmaailmaa työntekijän, yritysten sekä yhteiskunnan tasolla.

Etera

Etera

Suunnittelimme yritysilmeen Keksinäiselle Eläkevakuutusyhtiö Eteralle. Samalla Etera.fi sai uuden visuaalisen ilmeen sekä uuden valokuvakonseptin. Uudistuksen yhteydessä tehtiin laajasti graafista tuotantoa aina käyntikorteista ja yritysesitteestä ikoneihin roll-uppeihin. Pääosiin nostettiin yrittäjät ja heidän tarinansa työelämästä.

Mainostajien Liitto

Mainostajien Liitto

Digitoimisto redandblue suunnitteli yritysilmeen Mainostajien Liitolle. Samalla suunniteltiin uusi responsiivisen verkkosivusto verkkokauppatoiminnallisuuksilla. Verkkosivusto toteututtiin WordPress-julkaisujärjestelmällä. Uudistuksen yhteydessä tehtiin laajasti graafista tuotantoa aina käyntikorteista ja yritysesitteestä ikoneihin ja roll-uppeihin. Kuvituskonsepti muodostuu logojen perusmuodoista sekä rekisteröinti- ja patentointitunnuksista.

Tiina ja Antti Herlinin säätiö

Tiina ja Antti Herlinin säätiö

Suunnittelimme yritysilmeen Tiina ja Antti Herlinin säätiölle. Samalla suunniteltiin säätiön responsiivinen verkkosivusto. Julkaisujärjestelmäksi valikoitui WordPress. Säätiö jakaa avustuksia taiteen, tieteen ja kulttuurin toimijoille vuosittain.

Sinebrychoffin taidemuseo

Sinebrychoffin taidemuseo

Sinebrychoffin taidemuseon kokoelmiin kuuluvat maamme arvokkaimmat ja kansainvälisesti merkittävimmät eurooppalaiset vanhojen mestareiden maalaukset. Digitoimisto redandblue vastasi museon responsiivisen verkkosivuston suunnittelusta ja WordPress-toteutuksesta.

Raisio.com

Raisio.com

Raisio-konserni on kansainvälinen, kasvipohjaisen ravinnon erityisosaaja. Yrityksen tuotteet ovat tuttuja kaikille suomalaisille. Digitoimisto redandblue palkattiin suunnittelemaan uudistettavalle Raisio.com -sivustolle visuaalinen ilme.