Palvelu

WordPress-intranet- ja -extranet

Modernien työyhteisöjen tarpeisiin vastaaminen edellyttää digitaalisia työympäristöjä ja tehokkaita sisäisiä viestintäkanavia. Redandblue tarjoaa kustannustehokkaan ja muokattavan WordPress-alustan intranet- ja extranet-ratkaisujen rakentamiseen. Mahdollistamme organisaatiollesi toimivan intranet-ympäristön luomisen ilman raskaita lisenssimaksuja.

WordPress-intranetin yleisimmät ominaisuudet

  1. Sisäiset tapahtumat ja tapahtumiin ilmoittautuminen
  2. Organisaation käytännöt ja ohjeistukset sekä perehdytys
  3. Materiaalipankki (kuvat, videot, dokumentit, brändiohjeisto jne.)
  4. Ajankohtaissisältöjen tuonti organisaation verkkosivuilta
  5. Sisäinen työntekijäblogi
  6. Yhteystietohakemisto
  7. Käyttäjien ja kirjautumisen integrointi esimerkiksi MS-järjestelmiin

Onnistu intranet-hankinnassa

Menestyksekäs intranet-projekti alkaa käyttäjien tarpeiden ymmärtämisestä ja huolellisella suunnitteluvaiheella. Suunnittelu prosessissamme keskitymme käyttäjäkokemuksen optimointiin, varmistaen, että lopputulos palvelee sekä organisaation tavoitteita että loppukäyttäjien tarpeita. Huomioimme suunnittelussa intranetin palvelukonseptin ja käyttötapaukset tuomalla esiin parhaat WordPress-intranetin tarjoamat mahdollisuudet.

Tekninen toteutus ja integraatiot joustavasti

WordPressin perusominaisuuksien ja itse toteuttamiemme lisätoimintojen avulla voimme tarjota joustavan intranet-ratkaisun, joka tukee organisaatiosi prosesseja ja integroituu saumattomasti olemassa oleviin järjestelmiinne. Meillä on vankka kokemus WordPressin ympärille rakennettujen intranet- ja extranet-sivustojen kehittämisestä, mukaan lukien monimutkaisten integraatioiden toteutuksista.

WordPress-intranet voi olla tietoturvallinen ja saavutettava

Tietoturva ja saavutettavuus ovat kaiken toimintamme ytimessä. Kehittämämme intranet-ratkaisut noudattavat yleisimpiä tietoturvastandardeja ja varmistamme, että organisaationne data pysyy suojattuna. Sekä tietoturvan että yleisen käytettävyyden kannalta tärkeä tekijä on intranetin saavutettavuus. Valmisratkaisuja paremmin voimme ottaa saavutettavuuden huomioon jo intranetin suunnitteluvaiheesta lähtien ja tarvittaessa saavutettavuuden varmistaa kolmannen osapuolen auditointi. Myös responsiivisuus ja mobiilikäyttö on optimoitu.

Organisaatiosi näköinen intranet

WordPress-intranet mahdollistaa organisaatiosi näköisen ja tuntuisen ympäristön. Näin käyttäjät saadaan paremmin viihtymään intranetissa ja investoinnin hyötysuhde paranee pitkässä juoksussa. Kustannuksiltaan WordPress-ratkaisu on hyvin ennustettava alkuinvestoinnin jälkeen, ja toisaalta käyttökokemusta ja hyötysuhdetta voidaan optimoida ja kehittää joustavasti analytiikkadataan pohjautuen.

Case STEK

STEK.fi -verkkopalvelu-uudistuksen yhteydessä suunnittelimme ja toteutimme extranetin sisäisen asintuntijaryhmän sekä rahoitushakemuksia lähettäville.

Verkkopalveluun luotiin omat extranetit eri käyttäjärooleille ja -oikeuksille, mikä mahdollistaa monipuolisen aineiston hallinnan ja jakamisen eri sidosryhmille.

Case SKVL

Suomen Kiinteistövälittäjät ry SKVL:n verkkopalvelu uudistettiin WordPressille vuonna 2022 ja samassa yhteydessä verkkopalveluun integroitiin SKVL:n jäsenille suunnattu intranet.

SKVL:n jäsenintraan on toteutettu WooCommerce-verkkokauppa ja monia muita tarpeellisia toiminnallisuuksia, kuten lakitietopankki, SKVL Välittäjäpalaute, ladattavat tiedostot, tuoreimpien SKVL-uutisten RSS-fiidi jne.

Aloita WordPress-intranet-projekti redandbluen kanssa

Kun olet valmis viemään organisaatiosi sisäisen viestinnän ja yhteistyön seuraavalle tasolle, aloita WordPress-intranetin toteutusprojekti kanssamme. Tarjoamme kattavan palvelun, joka sisältää kaiken suunnittelusta ja toteutuksesta ylläpitoon ja tukipalveluihin.

Hinnat alkaen (alv 0 %):

  • Intranetin suunnittelu ja toteutus 15 000 €
  • Tuki- ja ylläpitopalvelu (sis. hosting) 250 € / kk
Autamme projektin joka vaiheessa

Ota yhteyttä

Petri Siltala

Director, Sales & Finance
Puhelin 041 506 2462
Sähköposti petri@redandblue.fi

Yhteydenottolomake (Verkkopalvelut)

Verkkopalvelut-palvelusivun lomake

Nimi(Pakollinen)
Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi
Voit jättää halutessasi puhelinnumeron yllä olevaan kenttään.
Kirjoita lyhyt viesti (vapaaehtoinen). Viestisi pohjalta pääsemme nopeammin jatkamaan juttua kanssasi.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.