Palvelu

Jatkuvat palvelut

Redandbluelta saat jatkuvat palvelut WordPress-verkkopalvelun tai -sivuston ylläpitoon ja jatkokehitykseen avaimet käteen periaatteella.

Jatkuvat palvelut verkkopalvelun kehityksessä _ redandbluen artikkelikuva

Jatkuvaa palvelua avaimet käteen periaatteella

Verkkosivuston jatkuvaan ylläpitoon ja kehitykseen toivotaan usein kustannustehokasat ja joustavaa mallia. Redandbluen jatkuvat palvelut mahdollistavat juuri sinun tarpeisiin sopivan mallin verkkosivustosi kehityksessä. Haluamme olla sinulle pääasiallinen kumppani verkkosivustosi kehityksessä ja vastata myös esimerkiksi käyttöpalvelukumppaneiden työstä kuin omastamme, avaimet käteen periaatteella. Arvostamme läpinäkyvää ja atkiiviseen kommunikointiin pohjautuvaa jatkuvaa palvelua.

Jatkuvan palvelun joustavuuden ei tarvitse tarkoittaa vaikeasti ostettavaa palvelua, vaan annamme sinulle muutaman selkeän pakettivaihtoehdon, joista voit valita sopivan. Joustavuus tulee tekemisen ja yhteistyön vaivattomuudesta sekä avoimesta raportoinnista ja komminukoinnista. Mitään asiantuntijatyötä ei tehdä ilman hyväksyntääsi.

Jatkuvat palvelut verkkosivuston ylläpitoon ja kehitykseen redandbluelta (kuvituskuva)

Jatkuvat palvelut kootusti

 • Käyttöpalvelu

  Tarjoamme sivustollesi WordPress-optimoidun käyttöpalvelun, joka on suorituskykyinen, tietoturvallinen ja skaalautuva.

 • Tukipalvelu ja pienkehitys

  Redandbluen tukitiimi on valmiudessa vastaamaan sivustosi ylläpidosta ja teknisestä tuesta. Sitoudumme tekemään sivustollesi pienkehitystä lyhyellä työjonolla.

 • Suunnitelmallinen jatkokehitys

  Verkkosivuston tai -palvelun jatkokehitys on redandbluen kanssa suunnitelmallista, dataorientoitunutta ja tavoitteisiisi tähtävää. Myös saavutettavuus huomioidaan!

 • Verkkosivuston optimointi

  Verkkosivuston optimointi voi koskea esimerkiksi nopeutta / suorituskykyä, käytettävyyttä tai tietoturvaa. Saat redandbluelta sivustosi auditoinnin ja optimoinnin alkaen 650 € (alv0%).

WordPress-optimoitu jatkuva palvelu

Redandblue on erikoistunut WordPress-pohjaisten verkkosivustojen suunnitteluun, toteutukseen ja jatkuvaan palveluun. Ylläpito- ja tukitiimimme kehittää WordPress-sivustojen jatkuvaa palveluamme yhdessä käyttöpalvelukumppaneidemme kanssa. Meille jatkuvan palvelun optimointi tarkoittaa proaktiivista otetta ja ehdotuksia myös sinun verkkosivustosi kehitykseen. Pelkästään jo sivuston tietoturvankin vuoksi olemme sinuun proaktiivisesti yhteydessä, mikäli sivustosi vaatii kehitystä ja optimointia.

Askarruttavatko sinuakin nämä asiat?

Tarjoamme jatkuvaa palvelua kaikille asiakkaillemme, joilla on WordPress-alustalle rakennettu verkkosivusto / -palvelu.

Kun sivusto uudistetaan, jatkuvat palvelut käynnistyvät portaittain. Kun uutta sivustoa aletaan kehittämään, redandblue vastaa uuden sivuston ylläpidosta ja kehityksestä sekä projektin päätteeksi järjestämme yhteisen jatkuvien palveluiden käynnistyspalaverin. Kun otamme uuden asiakkaan sivuston haltuun jatkuvaan palveluumme, pidämme aina yhteisen aloituspalaverin, jossa sovitaan asiakkaan kanssa jatkuvan palvelun mallista, käytännöistä ja yhteistyön tavoista.

Redandbluen jatkuvat palvelut tarjoavat läpinäkyvän, nopean ja suunnitelmallisen tavan kehittää verkkosivustoa tai -palvelua. Optimoimme palvelusi elinkaaren ja poistamme kehityksen pullonkaulat.

Redandbluen jatkuvien palveluiden kuukausittain veloitettavat palvelut on paketoitu helposti hahmotettaviin ylläpitopaketteihin. Voit valita sivustollesi sopivan palvelutason eri paketeista. Tarvittaessa sisällytämme jatkuvan palvelun kuukausimaksuun resurssivarauksen, jota asiakas voi hyödyntää muun muassa pienkehitykseen. Palvelupaketista riippuen jatkuva palvelu sisältää myös säännölliset tapaamiset nimetyn yhteyshenkilön kanssa.

Kysy lisää palveluiden sisällöistä ja hinnoista

Redandblue on joustava sopimusehdoissaan ja hyödynnämme esim. IT2022-ehtoja sopimuksissa.

Jatkuvat palvelut

Kysy lisää redandbluen jatkuvista palveluista

Petri Siltala

Director, Sales & Finance
Puhelin 041 506 2462
Sähköposti petri@redandblue.fi

Yhteydenottolomake (Jatkuvat palvelut)

Jatkuvien palveluiden palvelusivujen yhteinen lomake

Nimi(Pakollinen)
Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi
Voit jättää halutessasi puhelinnumeron yllä olevaan kenttään.
Kirjoita lyhyt viesti (vapaaehtoinen). Viestisi pohjalta pääsemme nopeammin jatkamaan juttua kanssasi.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Jatkuvan palvelun asiakkaitamme