Palvelu

WooCommerce -verkkokaupat

WooCommerce on maailman suosituin verkkokauppa-alusta, eikä syyttä. Yhdistettynä WordPress-julkaisujärjestemään kokonaisuudesta saadaan joustajva ja helppokäyttöinen digitaalinen kivijalka yrityksellesi.

WooCommerce verkkokauppa on avoimen lähdekoodin alusta, joka on täysin räätälöitävissä. Palvelu asennetaan WordPress -verkkopalveluun. Verkkokauppa-alustana se on maailman yleisin, joten kehittäjiä löytyy tänään ja huomenna ympäri maailmaa, eikä tuki lopu kesken. Alusta sopii kaikenlaisten tuotteiden myyntiin aina fyysisistä tavaroista digitaalisiin lisensseihin, jäsenyyksiin ja tiedoistoihin.

redandblue on erikoistunut WordPress-julkaisujärjestelmän päälle rakennettuihin WooCommerce verkkokaupparatkaisuihin. WooCommerce sopii pienemmille sekä hieman suuremmillekin toimijoille.

Omien tarpeidesi näköinen verkkokauppa

Verkkokauppa-alustaan on sisäänrakennettu lukuisia valmiita toimintoja, jotka voit suoraan ottaa käyttöösi. One-click refund, tilaustenhallinta, alennuskoodit ja kampanjat, tuotteiden seuranta ja niin edelleen. Jos perustoiminnot eivät riitä, verkkokauppa-alustaan on mahdollista liittää varasto- ja tuotehallintaa, maksurajapintoja sekä muita liitännäisiä. Rajapintoja vaativiin tarpeisiin voi ostaa valmiina, jolloin niiden rakentamiseen ei tarvitse käyttää aikaa ja vaivaa.

WooCommerce verkkokauppa on mullistanut markkinan. Muokattavuus ja kustannustehokkuus on tehnyt siitä muutamassa vuodessa maailman suosituimman verkkokauppa-alustan. Verkkokaupat ja verkkoliiketoiminta yleistyvät päivä päivältä. Voikin olla, että tulevaisuudessa kivijalkaliikkeet ovat harvojen luksusta, ja valtaosa ostoksista tehdään kotisohvalta.

WooCommerce verkkokauppa on avoimen lähdekoodin alusta, joka on täysin räätälöitävissä. Palvelu asennetaan WordPress -verkkopalveluun. Verkkokauppa-alustana se on maailman yleisin, joten kehittäjiä löytyy tänään ja huomenna ympäri maailmaa, eikä tuki lopu kesken.

redandblue on erikoistunut WordPress-julkaisujärjestelmän päälle rakennettuihin WooCommerce verkkokaupparatkaisuihin. WooCommerce sopii pienemmille sekä hieman suuremmillekin toimijoille.

 • Vahva tuki WordPress-kehittäjiltä

  WooCommerce verkkokauppa rakennetaan WordPress-julkaisujärjestelmän päälle. WordPress-sivuja on tällä hetkellä kolmannes kaikista verkossa olevista verkkopalveluista, joten kehitystukea löytyy reilusti myös Suomesta.

 • Rajattomasti muokattavissa ja integroitavuus

  Koska WooCommerce verkkokauppa on avointa lähdekoodia, kaikkea voi muokata ja räätälöidä tarpeisiisi ja asiakkaidesi odotuksia vastaaviksi. Verkkokauppa-alustaan on mahdollista liittää varasto- ja tuotehallintaa, maksurajapintoja sekä muita liitännäisiä. Rajapintoja vaativiin tarpeisiin voi ostaa valmiina, jolloin niiden rakentamiseen ei tarvitse käyttää aikaa ja vaivaa.

 • Helppokäyttöisyys

  WordPress on markkinoiden helppokäyttöisin käyttöjärjestelmä, ja WooCommercen verkkokauppa rakentuu samalle logiikalle. Käyttäjähallintaa voidaan muuttaa ja parantaa lähes loputtomiin toiveenne mukaan.

 • Sisäänrakennettu varastonhallinta

  WooCommerce verkkokaupan mukana tulee kätevä varastonhallintaominaisuus, jota voi toiveiden mukaan joko muokata tai laajentaa laajennusten avulla. Pakettiratkaisullakin pääsee jo pitkälle, ja pyörittää satojen tuotteiden valikoimaa.

 • Sisältö keskiössä

  WordPress on markkinoiden helppokäyttöisin sisällönhallintajärjestelmä, jonka juuret ovat blogien rakentamisessa. Koska verkkokauppa-alusta pyörii WordPress-palvelun kyljessä, on kamppanjasivujen ja muiden sisältösivujen laatiminen verkkokauppaan erityisen kätevää ja joustavaa.

 • Myy mitä tahansa

  Alusta sopii kaikenlaisten tuotteiden myyntiin aina fyysisistä tavaroista digitaalisiin lisensseihin, jäsenyyksiin ja tiedoistoihin. Kaikki on kaupan!

 • Runsaasti toiminninnallisuuksia

  Verkkokauppa-alustaan on sisäänrakennettu lukuisia valmiita toimintoja, jotka voit ottaa käyttöösi. One-click refund, tilaustenhallinta, alennuskoodit ja kampanjat, tuotteiden seuranta ja niin edelleen.

 • Yksi hallinta, monta palvelua

  WordPress-julkaisujärjestelmällä luodun verkkosivuston ja verkkokauppalaajennuksen hallinta tapahtuu samasta paikasta. Palvelua myös ylläpidetään yhdeltä palvelimelta. Näin esimerkiksi blogin ja verkkokaupan yhdistäminen käy vaivattomasti.

Apunasi projektin joka vaiheessa

Ota yhteyttä

Petri Siltala

Director, Sales & Finance
Puhelin 041 506 2462
Sähköposti petri@redandblue.fi

Yhteydenottolomake (Verkkopalvelut)

Verkkopalvelut-palvelusivun lomake

Nimi(Pakollinen)
Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi
Voit jättää halutessasi puhelinnumeron yllä olevaan kenttään.
Kirjoita lyhyt viesti (vapaaehtoinen). Viestisi pohjalta pääsemme nopeammin jatkamaan juttua kanssasi.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
WooCommerce-verkkokaupat

Tutustu tekemiimme verkkokauppoihin

Katso kaikki työt
 • Sessak.fi valaisinverkkokauppa

  Verkkokauppa www.sessak.fi Porvoolainen perheyritys Sessak Oy on tuonut yli kolmen vuosikymmenen ajan Suomeen uutta valoa. Kokemuksella ja asiantuntemuksella Sessak tuo markkinoille ainutlaatuista, jatkuvasti uudistuvaa muotoilua valaistukseen.
 • Muotitalo Lehto verkkokauppa

  Muotitalo Lehto on yli satavuotias suomalainen perheyritys. Yrityksen historia alkaa Lahden torilta vuodesta 1913, jolloin Anni-Lydia ja Joonas Lehto aloittivat vaatteiden torikaupan.
 • Grafia.fi verkkopalvelu ja verkkokauppa

  Grafia on visuaalisen viestinnän suunnittelijoiden järjestö. Lähes 1300 ammattilaisen yhteisö edistää visuaalisen viestinnän suunnittelun alaa ja ajaa jäsentensä etua.
 • Muurame – verkkokaupan uudistaminen

  Muurame – verkkokaupan uudistaminen Muurame on suomalainen huonekaluja suunniteleva ja valmistava perheyritys. Muurame -tuotekalustemallistoa on valmistettu jo yli 70 vuotta.
 • Ehyt ry:n verkkopalvelu- ja verkkokauppauudistus

  Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry toimii koko maassa ja koko väestön parissa terveiden elämäntapojen edistämiseksi. Alkoholiin, tupakkaan ja huumeisiin liittyvän ehkäisevän työn ohella EHYT ry ehkäisee pelaamisesta syntyviä haittoja.
Katso kaikki työt