Ehyt ry:n verkkopalvelu- ja verkkokauppauudistus

Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry toimii koko maassa ja koko väestön parissa terveiden elämäntapojen edistämiseksi. Alkoholiin, tupakkaan ja huumeisiin liittyvän ehkäisevän työn ohella EHYT ry ehkäisee pelaamisesta syntyviä haittoja.

  • Konseptisuunnittelu
  • Käyttöliittymäsuunnittelu
  • Visuaalinen suunnittelu
  • Tekninen toteutus (WordPress + WooCommerce)
  • Testaus
  • Saavutettavuusauditiointi
  • Pienkehitys- ja ylläpito

Redandblue pääsi uudistamaan Ehyt ry:n verkkopalvelun ja rakentamaan verkkopalvelun yhteyteen verkkokauppana toimivan materiaalipankin WooCommercella. Sivustolla on paljon sisältöä erilaisille kohderyhmille. Uutisten, blogien ja materiaalipankin lisäksi sivusolla on mm. tapahtumakalenteri ja lahjoitusverkkokauppa. Sivustolla on käytössä myös kaksi kieliversiota. Palvelu rakennettiin AA-saavutettavaksi.

Osallistuimme sivuston palvelumuotoiluun ja konseptointiin, suunnittelimme käyttöliittymäprototyypit ja sivuston visuaalisuuden. Tekninen toteutus on rakennettu WordPressin ja WooCommercen päälle.


Sivuston julkaisun jälkeen sivustolla tehtiin kysely uudistukseen liittyen. Verkkosivuston NPS-luku nousi vuoden takaisesta huimasti uudistuksen myötä – syksyllä 2019 luku oli 15 ja uudistuksen jälkeen 32. Yli 90 % vastaajista piti uudistusta onnistuneena. Kyselyssä sivuja kehuttiin selkeiksi ja ulkoasua raikkaaksi. Q3-kvartaalissa sivujen kävijämäärässä tehtiin kaikkien aikojen ennätys siitäkin huolimatta, että heinäkuu ja elokuun alku ovat Ehytille lomien vuoksi viestinnällisesti hiljaisia.

Ehyt.fi verkkopalvelu on redandbluen ylläpidossa ja sivustoa jatkokehitetään aktiivisesti.

“On ollut erittäin mukavaa ja antoisaa tehdä koko Redandbluen jengin kanssa. Harvoin näin yhteistyö sujuu näin hienosti. Olemme enemmän kuin tyytyväisiä!”

– Ehytin viestintäpäällikkö Eriikka Käyhkö

Tutustu palveluun ehyt.fi

Apunasi projektin joka vaiheessa

Autamme kartoittamaan projektin lähtökohdat, tarpeet ja tavoitteet tarjouksen taustatiedoksi.

Yhteystiedot

Petteri Laamo

Strategist / Founder

040 194 4421

Muut työt