Rekry: Digitaalisen markkinoinnin asiantuntija

Digimarkkinoija, oletko kyllästynyt markkinoimaan jotain minkä takana et voi seisoa?

Etsimme digimarkkinointitiimimme vahvistukseksi kokenutta asiantuntijaa, jolla on jo näyttöjä digitaalisen markkinoinnin saralla. 

Redandbluella digimarkkinoinnin erityispiirteenä on vahva asema julkishallinnon, säätiöiden ja liittojen sekä erilaisten kulttuuritoimijoiden kentällä, jolloin digitaalisen markkinoinnin tehtävänä ei aina välttämättä ole myynnin kasvattaminen, vaan ennemminkin yleishyödyllisen tiedon välittäminen yhteiskunnassa. Meillä on useilla asiakkailla käytössä Google Grants. 

Sinulla voi olla monipuolista osaamista koko digimarkkinointikentällä (analytiikka, SEO, SEM, some, Matomo ym.) tai voit olla ekspertti jollain tietyllä osa-alueella, esimerkiksi Google Ads -mainonnassa.

Olemme digitaalisia palveluita rakentava toimisto ja kasvatamme parhaillaan tiimiämme. Haluamme luoda entistä parempia käyttäjälähtöisiä ja maailmaa mullistavia digitaalisia palveluita sekä vaativia verkkopalveluita enimmäkseen julkishallinnolle. 

Meillä

– Vastaat asiakkaidemme verkkopalveluiden analytiikan ja mittaristojen virittämisestä.

– Suunnittelet keinoja ja menetelmiä, joiden avulla asiakkaamme pääsevät paremmin tavoitteisiinsa digitaalisilla alustoillaan.

– Suunnittelet ja hallinnoit digimarkkinointia sekä hakukonemarkkinoinnin että sosiaalisen median työkalujen avulla yhdessä tiimimme kanssa

– Ymmärrät hakukoneoptimoinnista ja tiedät, miten luodaan hakukoneystävällisiä palveluita.

– Ymmärrät verkkokauppojen digitaalisen markkinoinnin lainalaisuudet.

– Osallistut projektien myyntiin muun tiimin kanssa. Tunnistat hyvin liiketoimintamahdollisuuksia sekä meille että asiakkaalle.


Mitä toivomme

– Työkokemusta vastaavista tehtävistä vähintään kolme vuotta

– Korkeakoulututkinto luetaan eduksi

– Olet suorittanut sertifikaatteja Googlen palveluista

– Olet innostunut työstäsi ja haluat oppia jatkuvasti uutta

– Hallitset tärkeimmät SEO/SEM -työkalut sekä Googlen ja eri somekanavien hallinnan

– Data Studio on sinulle tuttu ja olet mahdollisesti tutustunut jo Matomoon

 Mitä tarjoamme

– Merkityksellistä tekemistä vastuullisille asiakkaille

– Mahdollisuuden kehittää yrityksen digimarkkinointiyksikköä toivomaasi suuntaan

– 1150 € vuosittaisien koulutusbudjetin, jolla osallistut seminaareihin tai muilla tavoin edistät osaamistasi

– Mahdollisuuden työskennellä missä haluat. Toimistomme sijaitsee Hakaniemessä täysin uudessa, meidän tarpeisiin remontoidussa toimistorakennuksessa erinomaisten kulkuyhteyksien varrella 

– Aktiivisesti työhyvinvoinnistasi huolehtivan organisaation – tällä hekellä redandbluella on käytössä mm. Officevibe-työhyvinvoinnin seuranta, henkilöstön ylläpitämä sulkapallokerho sekä oikeus käyttää tunti viikossa työaikaa liikuntaan. Henkilöstö voi myös perustaa omia liikunta-aiheisia Liike-klubeja. 

Laita hakemusta tulemaan työnäytteiden ja palkkatoiveen kera: rekry@redandblue.fi. Otsikoithan viestisi otsikolla ”Digitaalisen markkinoinnin asiantuntija”.

 

Luomme kestävää kasvua yrityksille ja ihmisille. Meitä on nyt 20 ja kohta taas muutama lisää. Liikevaihtomme ylsi vuonna 2021 noin 1.2 miljoonaan euroon. Tiimimme koostuu suunnittelijoista ja kehittäjistä, kasvuhakkerista sekä projektinvetäjistä. Asiakkaihimme lukeutuvat mm. Reilu Kauppa, Luomumerkki, Encore Ympäristöpalvelut, Suomen evankelisluterilainen kirkko, Grafia, Ruokavirasto, Ruokatieto, Migri, Kuluttaja ry, Ulkoministeriö, Koneen säätiö, Y-Säätiö sekä useita liittoja ja muita PK-yrityksiä.