Rekry: Digitaalisen markkinoinnin asiantuntija

Etsimme suunnittelutiimimme vahvistukseksi kokenutta digimarkkinoinnin ammattilaista, jolla on jo näyttöjä asiakkaiden liikevaihdon kasvattamisesta digitaalisen markkinoinnin työkaluilla. Sinulla voi olla monipuolista osaamista koko digimarkkinointikentällä (analytiikka, SEO, SEM, some ym.) tai voit olla ekspertti jollain tietyllä osa-alueella, esimerkiksi Google Ads -mainonnassa tai ecommerce-analytiikassa.

Olemme suunnitteluvetoinen digitaalisia palveluita rakentava toimisto ja kasvatamme parhaillaan tiimiämme. Haluamme luoda entistä parempia käyttäjälähtöisiä ja maailmaa mullistavia digitaalisia palveluita sekä verkkokauppoja. Teemme vaativia verkkopalveluita ja -sivustoja pörssiyrityksille, liitoille, start-upeille sekä PK-sektorille. 

 

Meillä

– Vastaat asiakkaidemme verkkopalveluiden analytiikan ja mittaristojen virittämisestä.

– Suunnittelet keinoja ja menetelmiä, joiden avulla asiakkaamme pääsevät paremmin tavoitteisiinsa digitaalisilla alustoillaan.

– Suunnittelet ja hallinnoit digimarkkinointia sekä hakukonemarkkinoinnin että sosiaalisen median työkalujen avulla yhdessä tiimimme kanssa

– Ymmärrät hakukoneoptimoinnista ja tiedät miten luodaan hakukoneystävällisiä palveluita.

– Ymmärrät verkkokauppojen digitaalisen markkinoinnin lainalaisuudet.

– Osallistut projektien myyntiin muun tiimin kanssa. Tunnistat hyvin liiketoimintamahdollisuuksia sekä meille, että asiakkaalle.

 

Mitä toivomme

– Työkokemusta vastaavista tehtävistä vähintään kolme vuotta

– Korkeakoulututkinto luetaan eduksi

– Olet suorittanut sertifikaatteja Googlen palveluista

– Olet innostunut työstäsi ja haluat oppia jatkuvasti uutta

– Hallitset tärkeimmät SEO/SEM -työkalut sekä Googlen ja eri somekanavien hallinnan

– Data Studio on sinulle tuttu

 

Mitä tarjoamme

– Ketterän, matalahierarkisen, kunnianhimoisen ja nopeasti kasvavan yrityksen

– Monipuoliset projektit mukaville asiakkaille

– Suunnitteluvetoisen organisaation, jossa huomioidaan palveluiden loppukäyttäjät

– Kilpailukykyinen palkkaus, tyylikäs toimisto ja timanttinen tiimi

– Koulutusbudjetin, jolla osallistut seminaareihin tai muilla tavoin edistät osaamistasi

– Mahdollisuuden tavata vaihtuvia toimistoeläimiä

– Aktiivisesti työhyvinvoinnistasi huolehtivan organisaation – tällä hekellä redandbluella on käytössä mm. Officevibe-työhyvinvoinnin seuranta, FirstBeat-hyvinvointimittaus, toimistojoogaa ja mahdollisuus mökkeillä Nuuksiossa

 

Laita hakemusta tulemaan työnäytteiden ja palkkatoiveen kera: rekry@redandblue.fi. Otsikoithan viestisi otsikolla ”Digiasiantuntija”.

 

Luomne kestävää kasvua yrityksille ja ihmisille. Meitä on nyt 17 ja kohta taas muutama lisää. Liikevaihtomme ylsi vuonna 2021 noin 1.2 miljoonaan euroon. Tiimimme koostuu suunnittelijoista ja kehittäjistä, kasvuhakkerista sekä projektinvetäjistä. Asiakkaihimme lukeutuvat mm. Encore Ympäristöpalvelut, Scanfil, Fortum, Koneen säätiö, Sanoma-Pro sekä useita liittoja ja muita PK-yrityksiä.