Blogi

08.12.2020

Jouluiloa iäkkäille – lahjoitamme 80 joulukoria palvelutalon asukkaille

By Reeta Laamo

Jaa

Redandbluen joululahjoilla on jo monen vuoden ajan tuettu erilaisia hyväntekeväisyyskohteita. Viime vuonna teimme lahjoituksen neljälle eri järjestölle ja muutamana sitä edellisenä vuonna toimitimme 200 lahjaa Hope ry:n kautta vähävaraisten perheiden lapsille.

Tänä vuonna mietimme, miten voisimme olla avuksi sellaisille tahoille, joihin koronatilanne on vaikuttanut erityisen paljon. Teemaksi nousivat pienyrittäjät sekä palvelutalojen asukkaat, joiden tapaamisia läheisten kanssa on rajoitettu.

Näiden ajatusten pohjalta päätimme lähteä ilahduttamaan iäkkäitä henkilöitä joulukoreilla, joiden sisältö koostuu kotimaisten yritysten tuotteista. Korien koostamisesta ja toimittamisesta vastaa suomalainen hyvinvoinnin verkkokauppa Minska. Koreja lähetetään helsinkiläiseen Haagan Helander palvelutaloon yhteensä 80 kpl. Koreihin tulee mm. spelttilakua, pähkinöitä ja raakasuklaalla kuorrutettuja mansikoita.

Haagan palvelutalon johtaja Rina Salminen kertoo, että Haagan Helander-kodissa on eletty rajoitusten vuotta, monta iloa tuottavaa asiaa on jouduttu jättämään tauolle.

“Olemme pyrkineet tuomaan arjen pienillä teoilla valoa poikkeukselliseen tilanteeseen. Kiitollisena saimme puhelun redandbluesilta ja heidän ihanasta ajatuksesta ilahduttaa meidän asukkaita joulun aikana. Tämä lahjoitus tuottaa monelle meidän asukkaista lämmintä joulumieltä sekä tunnetta, että he eivät ole yksin.”

Hyvää joulumieltä kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneille toivottaa koko redandbluen väki

Reeta on redandbluen toinen perustaja ja Senior Designer, joka on erikoistunut käyttäjälähtöiseen suunnitteluun ja saavutettavuuteen.

Reeta Laamo

044 362 7714

Lisää ajankohtaisia