Blogi

09.01.2024

Vierityspalkki: Redandblue on Suomen kokenein WordPress-toimittaja

Jaa

Vierityspalkki-sivusto listaa verkkosivuillaan kokeneita erityisesti julkaisujärjestelmiin keskittyneitä verkkosivustotoimittajia. Yritykset saavat tähtiluokituksia sen mukaan miten paljon referenssejä ne ovat toimittaneet eri kategorioihin kuten integraatioihin, räätälöityihin web-sovelluksiin ja verkkokauppoihin. 

Redandblue on tällä hetkellä ainoa toimittaja, jolla on täydet kolme tähteä sekä WordPress-osaamisesta että integraatioista. Verkkokaupoistakin saimme korotuksen kahden tähden sarjaan. Uutena ominaisuutena Vierityspalkissa arvioidaan myös saavutettavuus-, käytettävyys- ja tietoturvaosaamista sen mukaan onko sivusto auditoitu näiden osalta kolmannella osapuolella. 

Redandbluen tekemistä sivustoista Suomen evankelis-luterilaisen kirkon sivut evl.fi on sekä saavutettavuus- että tietoturva-auditoitu. Hollolan verkkosivusto ja Työkanavan verkkosivusto on myös saavutettavuusauditoitu kolmannella osapuolella. Jyväskylän ammattikorkeakoululle toteutetut sivustot auditoidaan tammikuussa 2024.

Myös erilaiset integraatiot ovat tulleet redandbluelle tutuiksi viime vuosina. Integraatioita on tehty mm. seuraaviin järjestelmiin: Palvelutietovaranto (PTV), Oikotie, Microsoft Azure AD, Kilta, FloMembers, Eventilla, Lyyti, Gruppo, Salesforce, Microsoft Dynamics ja AirTable.

Räätälöityjä web-sovelluksiakin on toteutettu muutamia, kuten Vuoden huiput -tuomarointisovellus, Biddi.fi-urakoiden kilpailutussovellus, voitas.fi liikuntaohjesovellus sekä Kuluttaja.fi headless verkkokauppa ja webapp.

Verkkokaupoista WooCommercen osalta redandblue on tehnyt mm. muurame.com, sessak.fi ja muotitalolehto.fi verkkokaupat. 

Tulevissa palveluissamme kiinnitämme erityistä huomiota palveluiden saavutettavuuteen ja suorituskykyyn käytettävyyden ja pitkän elinkaaren ohella.

Lue Vierityspalkin artikkeli toimistovertailusta

Tutustu redandbluen profiiliin Vierityspalkissa

Apunasi projektin joka vaiheessa

Autamme kartoittamaan projektin lähtökohdat, tarpeet ja tavoitteet tarjouksen taustatiedoksi.

Yhteystiedot

Reeta Laamo

Toimitusjohtaja, Senior Designer

044 362 7714

Voimmeko olla avuksi?

Lisää ajankohtaisia