Palvelu

Verkkosivut ja -palvelut

Olemme erikoistuneet räätälöityihin WordPress-ratkaisuihin, sekä WooCommerce-verkkokauppoihin. Tarjoamme palveluita koko verkkopalvelun elinkaarelle suunnittelusta toteutukseen ja ylläpito- ja jatkokehityspalveluihin.

Verkkosivut ja verkkopalvelut

Tarjoamme kaikki tarpeelliset ratkaisut koko verkkopalvelun elinkaarelle. Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet laadukkaita verkkopalveluja asiakkaillemme yli kymmenen vuoden ajan.

Verkkopalveluprojekteissa tavoitteenamme on luoda helposti hallittava, selkeä ja responsiivinen verkkopalvelu, jota voi modulaarisen rakenteen ansiosta jatkokehittää vaivattomasti. Palvelut suunnitellaan ihmiskeskeisen suunnittelun lähtökohdista.

Käyttäjät edellä – puhtaasti käyttäjälähtöinen suunnittelufilosofia

Oma teema – Räätälöity teema ilman kompromisseja

Helppo sisällönhallinta – modulaarinen sivustorakenne ja monipuoliset sisältölohkot

Jatkuva ylläpito – toimintatakuu ja monitorointi

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää.

Petri Siltala

Director, Sales & Finance

Puhelin: 041 506 2462
Ota yhteyttä

Räätälöidyt verkkopalvelut

Redandblue tähtää verkkopalveluratkaisullaan huippulaatuiseen WordPress-toteutukseen, joka vastaa sille asetettuihin tavoitteisiin ja mahdollistaa verkkopalvelulle pitkän, toimittajariippumattoman elinkaaren. Käyttäjäja ihmiskeskeisen suunnittelun kautta mahdollistetaan verkkopalvelussa johdonmukainen ja hyvä käyttäjäkokemus sekä Asiakkaan asiantuntijoiden rutiinitehtävien vähentäminen.

Redandbluen kehittäjillä on kymmeniä vuosia kokemusta WordPress-palvelujen kehittämisestä. Toteutamme verkkopalveluita WordPressin parhaiden käytäntöjen mukaisesti luomalla koodia, joka on luettavaa, luotettavaa, dokumentoitua ja joustavaa. Käytännössä tämä tarkoittaa WordPressin sääntöjen ja suositusten noudattamista.

Näiden käytänteiden lisäksi saavutettavuus ja energiatehokkuus huomioidaan prosessin joka vaiheessa. Olemme ilolla mukana edistämässä sekä pk-yritysten että digitaalisten palveluiden vastuullisuutta sekä ympäristönäkökulmasta että saavutettavuuden osalta, josta osoituksena redandbluelle on myönnetty Koodia Suomesta ry:n Hiilineutraaliusmerkki.

Räätälöidyn sivuston jatkokehitys on helppoa ja elinkaari yleensä 5–8 vuotta.

Rakennamme jokaiseen projektiin oman räätälöidyn teeman, joka pohjautuu redandbluen omaan pohjateemaan ja sopii juuri niihin tarpeisiin, mitä kyseiselle sivustolle on asetettu.

Asiakkaan verkkopalvelualustan pohjana käytetään redandbluen omaa pohjateemaa Eterniaa. Pohjateema ei rajoita sivustojen käyttöliittymää, ulkoasua tai toiminnallisuuksia, vaan se toimii teknisen toteutuksen pohjana. Se on WordPressiin toteutettu teema, jossa on tehty optimointia sekä esimäärityksiä verkkopalvelun toimintaan, kuten optimoimalla kuvien latausjärjestystä ja mahdollistamalla sisältölohkojen esitäytetyt tiedostot. Teema on dokumentoitu GitHubiin ja sitä käytetään redandbluen jokaisessa verkkopalveluprojektissa.

Meiltä et saa valmisteemoihin rakennettuja WordPress-ratkaisuja. Avaamme asiaa tarkemmin blogissamme Älä käytä valmisteemoja.

 

Redandbluelle on tärkeää suunnitella palveluita loppukäyttäjille ihmiskeskeisesti, ja siksi keskitymme erityisesti palvelujen käytettävyyteen ja loppukäyttäjien tarpeiden tyydyttämiseen. Redandbluen suunnittelijat ovat käytettävyyden asiantuntijoita.

Projektin käytettävyyden ja saavutettavuuden asiantuntija sekä johtava suunnittelija valvovat suunnittelutyötä käytettävyyden ja saavutettavuuden näkökulmista. Meillä on vahva osaaminen, käsitys ja kokemus verkkopalvelujen suunnittelusta ihmiskeskeisesti saavutettavuusvaatimuksia noudattaen.

Verkkopalvelu-uudistus

Tarkkaan hiottu prosessi

Redandbluen projektimalli pohjautuu huolella suunniteltuun prosessiin, jota seurataan koko projektin ajan. Projektin prosessi on laaja ja yksityiskohtainen, mutta olemme vakuuttuneet, että noudattamalla tarkkaa prosessia pääsemme erinomaisiin ja luotettaviin tuloksiin, kun luova suunnittelu yhdistyy huippuluokan tekniseen osaamiseen. Projektipäälliköt valvovat prosessin noudattamista.

Laadukkaalla konseptisuunnittelulla varmistetaan, että loppukäyttäjät löytävät etsimänsä ja että WordPress-sivusto on muotoiltu järkevästi loppukäyttäjiä silmälläpitäen. Konseptisuunnitteluvaiheessa avainasemassa on asiakasymmärrys ja käyttäjädata.

Redandbluelle on tärkeää suunnitella palveluita loppukäyttäjille ihmiskeskeisesti, ja siksi keskitymme erityisesti palvelujen käytettävyyteen ja loppukäyttäjien tarpeiden tyydyttämiseen.

Redandbluen suunnittelijat ovat käytettävyyden asiantuntijoita. Projektin käytettävyyden ja saavutettavuuden asiantuntija sekä johtava suunnittelija valvovat suunnittelutyötä käytettävyyden ja saavutettavuuden näkökulmista. Meillä on vahva osaaminen, käsitys ja kokemus verkkopalvelujen suunnittelusta ihmiskeskeisesti saavutettavuusvaatimuksia noudattaen.

Verkkopalvelua konseptoidessa määrittelemme palvelulle käyttäjäpersoonat ja tärkeimmät käyttötapaukset sekä positioimme palvelun suhteessa kilpailijoihin. Konseptivaiheessa voidaan miettiä myös palvelun liiketoimintamallia ja ydintoiminnallisuuksia.

Käyttöliittymäsuunnittelun tehtävänä on linkittää palvelulle asetetut tehtävät sekä mutkaton käyttökokemus toisiinsa. Tavoitteena on luoda intuitiivinen käyttöliittymä, jossa loppukäyttäjä kulkee kohti päämääräänsä ilman tarpeettomia esteitä.

Verkkopalvelun hyvin suunnitellun käyttöliittymän tunnistaa intuitiivisuudesta. Silloin asioita ei tarvitse turhaan pohtia, kun homma vaan luistaa. Laadukas, sulava käyttöliittymä on yrityksesi kilpailuetu, ei kulu. Hyvin suunniteltu käyttöliittymä erottaa palvelun muista, lisää käyttömukavuutta ja parantaa konversiota.

Kitkemme mahdolliset kompastuskivet pois verkkopalvelusta jo käyttöliittymävaiheessa. Näin niistä ei jää jäännöksiä tekniseen tuotantoon. Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi voimme testauttaa valmisteilla olevaa palvelua tai sivustoa loppukäyttäjillä sopivan laajuisella käytettävyystutkimuksella.

Visuaalinen suunnitteluvaihe antaa sivustolle ilmeen. Se viestii käyttäjälle tunnetasolla; kyse ei ole siitä miltä sivusto näyttää vaan siitä millaisen tunteen se herättää. Tuntuuko organisaatio helposti lähestyttävältä, luotettavalta vai ammattitaitoiselta? Hyvä visuaalinen suunnittelu resonoi tunnetasolla.

Visuaalisuus palvelee ja koukuttaa verkkopalvelun käyttäjää sekä on saavutettavaa kaikille kohderyhmille. Käyttöliittymävaiheen jälkeen luomamme verkkopalvelu, -kauppa, -sovellus tai digitaalinen tuote saa brändisi mukaisen visuaalisen ulkoasunsa. Yhtenäiset elementit ja UI-kirjastot pitävät digitaaliset palvelut yhdenmukaisina ja loogisina.

Teknisessä toteutusvaiheessa WordPress-verkkosivujen toiminnallisuudet toteutetaan ja liitetään osaksi julkaisujärjestelmää. redandblue on erikoistunut WordPress ja WooCommerce-sivustoihin, mutta olemme toteuttaneet palveluita myös esimerkiksi Reactilla, Gatsbyllä ja muilla moderneilla javascripteillä.

Hyvin valitulla teknologialla palvelun siirtymistä saadaan tyylikkäitä ja sivujen latausajoista nopeita. Tiukkaan koodiin nojaava ratkaisu osaa ennakoida, huomioida ja tarjota ratkaisuja käyttäjillesi – mahdollisimman fiksusti ja kevyesti.

Asiakkaan rooli on tärkeä projektin loppuvaiheen hyväksyntätestauksen ja sisällönsyötön osuuksissa. Koulutamme sinut sisällönsyöttöön, saavutettavuuteen ja hakukoneoptimointiin, niin pystyt tuottamaan laadukasta sisältöä nyt ja tulevaisuudessa.

Redandbluen tiimi tukee asiakasta hyväksyntätestauksessa ja on valmiina vastaamaan testauksen aikana tuleviin kysymyksiin sekä avustaa migraation ja uudelleenohjausten osalta.

Sivuston julkaisun jälkeen tarjoamme WordPress -sivuille täyttä käyttö- ja ylläpitopakettia, joka pitää sivuston toiminnassa vuoden ympäri. Palvelut toimivat modernilla kotimaisella palvelinympäristöllä, joka takaa nopean sivun latautumisen ja mutkattoman asiakaspalvelun. Kriittisiä liitännäisiä monitoroidaan automaattisesti, jotta mahdolliset virheet löydetään välittömästi niiden ilmaannuttua.

Ylläpitopalvelulla palvelu pidetään tietoturvallisena – annamme töillemme toimintatakuun.

Tutustu tarkemmin ylläpitopalveluumme

Käyttäjät edellä suunniteltu WordPress-sivusto

Redandbluen suunnittelufilosofia on puhtaasti käyttäjälähtöinen. Mikään verkkosivusto ei ole vain käyntikortti, vaan sivusto muotoillaan työjuhdaksi tuomaan liidejä, tekemään vaikean informaation helposti ymmärrettäväksi tai vaikkapa tehostamaan asiakaspalvelua. Hyvä palvelumuotoilu ja käytettävyys takaavat, että sivusto toimii juuri niin kuin sen on tarkoitettu toimivan.

Verkkopalvelut

Asiakkaidemme projekteja

Katso kaikki tekemämme verkkopalvelut
 • Moottori.fi verkkolehti

  Autoliitto valitsi redandbluen vuoden 2023 alkukesästä suunnittelemaan ja toteuttamaan uuden Moottori.fi-verkkopalvelun. Uusi palvelu julkaistiin maaliskuussa 2024.
 • Hollolan kunnan verkkopalvelu-uudistus

  Hollolan kunta on Päijät-Hämeessä sijaitseva kunta, jossa asuu noin 23 000 hollolalaista. Hollolan kunnan brändi oli uudistettu jo muutama vuosi aiemmin, ja nyt oli aika tuoda brändi esiin myös verkkopalveluun.
 • Grafia.fi verkkopalvelu ja verkkokauppa

  Grafia on visuaalisen viestinnän suunnittelijoiden järjestö. Lähes 1300 ammattilaisen yhteisö edistää visuaalisen viestinnän suunnittelun alaa ja ajaa jäsentensä etua.
Katso kaikki tekemämme verkkopalvelut

Kokemuksia

 • Mika Heijari, viestintäasiantuntija

  Journalistiliitto

  Redandblue tarttui rivakasti toiveisiimme uudesta sivustosta. Matkan aikana ammattilaiset toteuttivat hienosti ajatuksiamme sivuston rakenteesta ja visuaalisuudesta. Projekti meni sujuvasti ja toiveistamme oli helppo keskustella. On todella mukavaa, että sivustollamme kävijät löytävät heille tärkeät tiedot paremmin. Sivusto luo nyt liitosta ammattimaista ja asiantuntevaa kuvaa.
Ota yhteyttä verkkopalveluista

Kysy lisää – me vastaamme

Petri Siltala

Director, Sales & Finance
Puhelin 041 506 2462
Sähköposti petri@redandblue.fi

Yhteydenottolomake (Verkkopalvelut)

Verkkopalvelut-palvelusivun lomake

Nimi(Pakollinen)
Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi
Voit jättää halutessasi puhelinnumeron yllä olevaan kenttään.
Kirjoita lyhyt viesti (vapaaehtoinen). Viestisi pohjalta pääsemme nopeammin jatkamaan juttua kanssasi.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Verkkosivut ja -palvelut

Olemme erikoistuneet räätälöityihin WordPress-ratkaisuihin, sekä WooCommerce-verkkokauppoihin. Tarjoamme palveluita koko verkkopalvelun elinkaarelle suunnittelusta toteutukseen ja ylläpito- ja jatkokehityspalveluihin.

Lue lisää verkkopalveluprosessistamme

Olemme erikoistuneet räätälöityihin WordPress-ratkaisuihin, sekä WooCommerce-verkkokauppoihin. Tarjoamme palveluita koko verkkopalvelun elinkaarelle suunnittelusta toteutukseen ja ylläpito- ja jatkokehityspalveluihin.

luodaan yhdessä kestävää kasvua

Redandbluen kanssa ideat heräävät eloon. Tarjoamme asiantuntijatietoa ja intohimoa projektisi menestykseen.

Käynnistä projekti