AA-luottoluokitus sekä Suomen Vahvimmat Platina ja Kauppalehden Menestyjä -sertifikaatit redandbluelle

Vastuullisesta ja pitkäjänteisestä työstämme on osoitus, että Redandblue on saavuttanut AA-luottoluokituksen vuodelle 2024 sekä Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatin 2017–2024. Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti myönnetään yritykselle, jonka luottoluokitus on ollut korkeimmassa luokassa (AA+ tai AAA) vähintään kolmena peräkkäisenä vuonna.

  • Blogi
  • Uutiset

Vastuullisuus näkyy kaikessa toiminnassamme, niin myös tavassamme huolehtia yrityksemme taloudesta täsmällisesti ja läpinäkyvästi.

Vain harvat ja valitut onnistuvat

Suomen Asiakastieto Oy:n myöntämän Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatin voivat saavuttaa parhaat toimijat. Siitä kertoo esimerkiksi se, että vain 2–3 % suomalaisyrityksistä täyttää vaativat kriteerit. Me olemme yksi näistä. Luokitus on merkki yrityksemme erinomaisista taloudellisista tunnusluvuista, positiivisista taustatiedoista sekä hyvästä maksukäyttäytymisestä.

Luottoluokitusjärjestelmä perustuu yrityksen tunnuslukujen analysointiin. AA-luottoluokkaan pääsemiseen edellytetään vakiintunutta toimintaa, positiivista taustaa ja maksutapaa sekä hyvää taloutta. AA-luokkaan yltää vain 8 % yrityksistä.

Dun&Brandstreetin kehittämä automaattisesti päivittyvä luottoluokitusjärjestelmä arvioi yrityksen luottokelpoisuutta ja kykyä selviytyä normaaliin liiketoimintaan liittyvistä velvoitteista. Jatkuvapäivitteisenä luokituksena se on aina ajan tasalla. 

Vain noin 8 % suomalaisista osakeyhtiöistä yltää Kauppalehden Menestyjä-yritysten joukkoon. Menestyjäksi pääsy edellyttää muutakin kuin hyvää maksuvalmiutta ja maksuhäiriöttömyyttä. Menestyjäluokitus on markkinoiden ainoa luokitus, joka tunnistaa sekä riskit, että erottelee hyvät yritykset toisistaan. Menestyjä-yrityksille yhteistä on näkemys, rohkeus ja tahto tehdä liiketoimintaa paremmin kuin muut.