redandbluen aamiaisseminaari: Suorituskykyiset ja ekologiset verkkopalvelut

  • Uutiset

Aamiaisseminaari järjestetään 20.11.2024 klo 8:30–11:15 Hakaniemessä

Viime kerran erinomaisen palautteen johdosta redandblue järjestää marraskuussa uuden aamiaisseminaarin. Tilaisuuden aiheina ovat tällä kertaa verkkopalveluiden suorituskyky, energiatehokkuus ja saavutettavuus.

Aamiaistapahtuma on veloitukseton ja avoin tilaisuus asiakkaillemme sekä muille aiheista kiinnostuneille. Tarjoamme informatiiviset ja inspiroivat puheenvuorot, aamiaisen, rentoa keskustelua, uusia kohtaamisia sekä yllätysohjelmanumeron! Tule siis kuulemaan, miten rakentuvat suorituskykyiset ja energiatehokkaat verkkosivut ja -palvelut!

Kaikille tilaisuuteen osallistuneille tarjoamme myös erikoishintaan palvelupaketin verkkosivuston suorituskyvyn auditoinnista.

Kenelle?

Tapahtuma sopii erityisesti markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisille, jotka vastaavat organisaation verkkopalveluista. Tapahtumasta on hyötyä myös niille, jotka haluavat ymmärtää paremmin verkkosivustojen energiatehokkuutta ja varautua tulevaisuuden vaatimuksiin esimerkiksi saavutettavuuden osalta.

Mitä?

Seminaari alkaa nimensä mukaisesti aamiaisella sekä verkostoitumisella, josta jatketaan esityksiin.

Miksi?

Suorituskyky, energiatehokkuus ja saavutettavuus ovat tulevaisuuden verkkoratkaisujen pohja. Seminaarista saat konkreettisia keinoja omien verkkosivujen kehittämiseen ja parantamiseen, sekä kuulet käytännön esimerkin, miten olemme optimoineet julkishallinnon toimijan verkkopalvelua.

Missä?

Siltasaarenkatu 8–10, 00530 Helsinki. Antilooppi, toinen kerros.

Milloin?

Keskiviikkona 20.11.2024 klo 8.30–11.15

Ilmoittautuminen 13.11. mennessä oheisella lomakkeella.

Agenda

8.30 Seminaari alkaa aamiaisella ja verkostoitumisella

9.00 Tervetulopuheet ja esittelyt, Head of Design & Co-Founder Petteri Laamo, Managing Director & Co-Founder Reeta Laamo, Tech Lead Jukka Isokoski, redandblue

9.15 Jukka Isokoski: Miten tehdään suorituskykyiset verkkosivut

Redandbluen Tech Lead Jukka Isokoski käy läpi puheenvuorossaan miten tehdään suorituskykyiset verkkosivut, miten sisältövastaavat voivat itse edistää sivuston nopeutta ja miten suorituskyky linkittyy esimerkiksi hakukoneoptimointiin sekä ekologisuuteen

10.00 Case HSY:n Ilmastoinfo: Paneelikeskustelu HSY x redandblue, saavutettava ja energiatehokas verkkopalvelu ilmastoinfo.hsy.fi

HSY:n Ilmastoinfo tarjoaa asiantuntevaa ja puolueetonta neuvontaa energiatehokkuudesta ja uusiutuvasta energiasta. Paneelikeskustelussa HSY:n Kirsi-Leena Helle ja redandbluen Reeta Laamo keskustelevat HSY:n Ilmastoinfo-verkkopalvelun uudistusprojektista. Keskustelussa sivutaan teemoja miksi saavutettavuus ja energiatehokkuus ovat erityisen tärkeitä tänä päivänä sekä käytettävyyden että vastuullisuuden osalta.

10.20 Yllätysohjelmanumero

10.45 Rentoa keskustelua ja verkostoitumista

11.15 Seminaari päättyy

Lisätietoja

Kysymykset seminaariin liittyen voitte lähettää: vaino.lallukka@redandblue.fi

Ilmoittaudu seminaariin

Aamiaisseminaarin lomake

Nimi(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.