Saari - Loppuun asti hiottu käyttökokemus

Saari on pohjoismaisesta muotoilusta ammentava keittiö- ja säilytyskalustevalmistaja. Kalusteet räätälöidään mittatilauksena asiakkaalle ja ne valmistetaan Saaren omalla tehtaalla Salossa. Saari tunnetaan korkeasta laadusta, hyvästä muotoilusta ja käsityötaidon suvereenista hallinnasta vahvasti teollistuneessa markkinassa.

 

Verkkopalvelu

saari.fi

  • Konseptisuunnittelu
  • Käyttöliittymäsuunnittelu
  • Visuaalinen suunnittelu
  • Tekninen määrittely
  • Tekninen kehitys (Headless Gatsby + WordPress)
  • Testaus
  • Ylläpito- ja jatkokehitys

Ylellinen käyttökokemus keittiössä, ylellinen käyttökokemus verkossa

Palvelun tärkein tehtävä on paitsi esitellä Saaren tuotteita ja palveluita, saattaa kävijät varaamaan suunnittelupalveluita kivijalkaliikkeistä. Suunnittelimme ja rakensimme uuden käyttäjäpolun ja mekanismin suunnittelupalavereiden varaamiselle.

Saaren tuotteet ovat heille, jotka haluavat keittiöltään ja kiintokalusteiltaan parasta laatua. Tuotteet näyttävät ja tuntuvat ylellisiltä. Ovet tuntuvat tukevilta, ja ne sulkeutuvat ja avautuvat samettisesti.

Halusimme tuoda samaa käyttökokemusta ja tunnetta myös verkkopalveluun. Pyrimme kiireettömään käyttökokemukseen, joka on tekniseltä suorituskyvyltään edelläkävijä keittiötoimittajien markkinassa.

Palvelu toteutettiin moderneilla JavaScript-tekniikoilla sulavan, nopean ja linjakkaan käyttökokemuksen varmistamiseksi. Animaatioilla pyrittiin luomaan samaa tuntumaa käyttökokemukseen, kuin millaista Saaren kalusteita on avata ja sulkea.

Päätön ja siksi tehokas

Palvelun käyttökokemus rakennettiin Gatsby.js frameworkilla, joka on Reactin ja GraphQL:n päälle rakennettu kokonaisuus (headless). WordPress toimii palvelun ylläpitotyökaluna. Palveluun rakennettiin oma työkalu sisällön julkaisulle, joka kuljettaa sisällön palvelun hallinnasta suoraan verkkopalveluun.

Tekninen toteutus takaa erittäin nopean latausnopeuden ja sujuvan käyttökokemuksen. Käyttäjä voi liikkua palvelussa leveyssuunnassa eri keittiömallistoja selatessaan toisin, kuin perinteisillä WordPress-sivustoilla.

“Uusi sivustomme synnyttää kävijälle tavoittelemamme laatumielikuvan ja ohjaa asioimaan kanssamme laitteesta riippumatta.”

Saari

Tuomas Pyrhönen

Tulokset

Palvelu toi Saaren tunnetun laadun myös verkkopalvelun käyttökokemukseen. Saari on nopea, sitouttava ja sulava käyttää.

Sivuston nopeus (Google Speed Rank)

98/100

Sivustolla vietetty aika

+45 %

Välittömien poistumisten väheneminen

+11 %

Apunasi projektin joka vaiheessa

Autamme kartoittamaan projektin lähtökohdat, tarpeet ja tavoitteet tarjouksen taustatiedoksi.

Yhteystiedot

Petteri Laamo

Strategist / Founder

040 194 4421

Muut työt