Blogi

17.04.2021

AAA-luokitus ja Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti Redandbluelle

By Reeta Laamo

Jaa

Vastuullisesta ja pitkäjänteisestä työstämme on osoitus, että Redandblue on saavuttanut AAA-luottoluokituksen vuodelle 2021 sekä Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatin 2017–2021. Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti myönnetään yritykselle, jonka luottoluokitus on ollut korkeimmassa luokassa (AA+ tai AAA) vähintään kolmena peräkkäisenä vuonna.

Kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti on iloinen asia. Kukapa ei haluaisi luotettavaa kumppania, jonka kanssa on hyvä toimia myös tulevaisuudessa. Vastuullisuus näkyy kaikessa toiminnassamme, niin myös tavassamme huolehtia yrityksemme taloudesta täsmällisesti ja läpinäkyvästi.

Vain harvat ja valitut onnistuvat

Suomen Asiakastieto Oy:n myöntämän Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatin voivat saavuttaa parhaat toimijat. Siitä kertoo esimerkiksi se, että vain 2–3 % suomalaisyrityksistä täyttää vaativat kriteerit. Me olemme yksi näistä. Luokitus on merkki yrityksemme erinomaisista taloudellisista tunnusluvuista, positiivisista taustatiedoista sekä hyvästä maksukäyttäytymisestä.

Luottoluokitusjärjestelmä perustuu yrityksen tunnuslukujen analysointiin. Korkeimpaan AAA-luottoluokkaan pääsemiseen edellytetään vakiintunutta toimintaa, positiivista taustaa ja maksutapaa sekä hyvää taloutta. AAA-luokkaan yltää vain 3,49 % yrityksistä.

Bisnode Finlandin kehittämä automaattisesti päivittyvä luottoluokitusjärjestelmä arvioi yrityksen luottokelpoisuutta ja kykyä selviytyä normaaliin liiketoimintaan liittyvistä velvoitteista. Jatkuvapäivitteisenä luokituksena se on aina ajan tasalla. Järjestelmä lanseerattiin Suomessa vuonna 1993.

Olla paras ja vastuullisin kumppani. Se on meidän ajatuksemme siitä, miten näitä töitä tehdään. Sertifikaatit näyttävät kaikille, että asia ei ole jäänyt ajatuksen tasolle.

Reeta on redandbluen toinen perustaja ja Senior Designer, joka on erikoistunut käyttäjälähtöiseen suunnitteluun ja saavutettavuuteen.

Reeta Laamo

044 362 7714

Lisää ajankohtaisia