redandblue on Google Partner -toimisto

  • Blogi

Google Partner -sertifiointi ja kumppanuus on redandbluelle ansaittu osoitus digimarkkinoinnin toiminnan ja asiantuntijoidemme kehityksestä. Kumppanuus on virallinen tunnustus asiakkaidemme tilien erinomaisesta huolenpidosta ja Googlen laatuvaatimuksien täyttämisestä. Olemme kasvattaneet digimarkkinoinnin tiimiämme ja tavoitteenamme on lisätä digimarkkinoinnin osuutta liiketoiminnastamme jatkossakin, joten sertifiointi on oiva osoitus tekemästämme työstä.

Google Partner -kumppanuuden vaatimukset

  • Kampanjoiden optimointipisteiden tulee yltää vähintään 70% tasolle koko asiakaskentän laajuisesti.
  • Hallinnoitujen tilien kulutuksen tulee yltää 10 000 dollariin jokaisen 90 päivän mittausjakson aikana.
  • Yrityksen Google-asiantuntijoista vähintään 50% tulee omistaa sertifikaatteja, joita ansaitaan Googlen virallisia testejä läpäisemällä. Jokaisesta Google-tuoteryhmästä (mm. Haku, Display, Video) vaaditaan ainakin yksi Google-sertifiointi. Meillä redandbluella jokainen digimarkkinoinnin tiimiläisemme on sertifioitu.

 

Google-mainonta osana digimarkkinoinnin kokonaisuutta

Google Partnerina osaamme luoda ja optimoida asiakkaidemme kampanjat menestyviksi ja saavutamme todistetusti asiakkaidemme liiketoiminnan tavoitteita. Teemme dataan perustuvaa digimarkkinointia kokeilevalla ja luovalla otteella, jotta löydämme jokaiselle asiakkaalle parhaiten toimivat markkinointikanavat ja -työkalut. Me teemme digitaalista markkinointia ja asiakashankintaa analyyttisesti, mutta kuitenkin kokeilevalla ja nopeasti reagoivalla otteella. Lue lisää digimarkkinointipalvelustamme.

Redandbluen erityisosaamista on Google Ad Grants -mainonta, jolla mahdollistetaan jopa 10 000 dollaria ilmaista mainontaa kuukaudessa voittoa tavoittelemattomille toimijoille.

Lue lisää Ad Grants -mainonnasta palvelusivultamme.