Sosiaalisen median markkinointi - Kustannustehokasta kasvua somen avulla

Kustannustehokasta kasvua somen avulla
Sosiaalisen median markkinointi - some-markkinointi redandbluella

Sosiaalisen median markkinointi on digimarkkinoinnin osa-alue, joka hyödyntää eri somealustoja yrityksen tai organisaation näkyvyyden ja sitoutumisen lisäämiseksi. Tavoitteena on nostaa esiin sisältöä, joka kiinnostaa kohdeyleisöä, lisää sitoutuneisuutta ja johtaa myynnin kasvuun tai muuhun haluttuun toimintaan, kuten tiedon levittämiseen. Menestyksekäs some-markkinointi vaatii kohdennettuja kampanjoita, jatkuvaa seurantaa sekä analytiikkaa.

Meillä redandbluessa on vuosien kokemus sosiaalisen median markkinoinnin suunnittelusta, rakentamisesta, optimoinnista ja analysoinnista. Osaamme ehdottaa oikeita kanavia ja tunnemme tehokkaimmat markkinoinnin tekniset keinot. Asiakkaihimme kuuluu B2B- ja B2C-yrityksiä, verkkokauppoja, kuntia sekä säätiöitä ja muita non-profit-toimijoita. 

Katso myös muut kasvumarkkinoinnin palvelumme.

 

Apunasi projektin joka vaiheessa

Autamme kartoittamaan projektin lähtökohdat, tarpeet ja tavoitteet tarjouksen taustatiedoksi.

Yhteystiedot

Paavo Virta

Head of Growth Marketing

040 530 1233

Miksi Some-markkinointi kannattaa?

Sosiaalisen median kanavat tarjoavat valtavan potentiaalin yrityksille tavoittaa tärkeimmät kuluttajat ostopolun eri vaiheissa. Some-mainonta on usein edullisempaa kuin perinteisemmissä kanavissa, kuten televisiossa tai printissä. Yritykset voivat asettaa budjetin ja maksaa vain saaduista tuloksista, kuten klikkauksista tai konversioista. Haluttu yleisö on helppo saavuttaa, koska somea käytetään vapaaehtoisesti jo valmiiksi.

Some-markkinoinnin voima perustuu kohdennukseen. Mainonta on tehokkainta, kun se kohdennetaan oikealle, tarkkaan määritellylle yleisölle. Onnistunut sosiaalisen median markkinointi vaatii hyvää ymmärrystä kohdeyleisöstä. Kun tiedetään, keitä halutaan tavoittaa ja missä kanavissa, voidaan rakentaa kustannustehokasta mainontaa. Some-markkinointi sopii hyvin niin B2B- kuin B2C-yritykselle. 

 

Some-markkinoinnin kanavissa mainontaa voi kohdentaa esimerkiksi seuraavilla tavoilla:

  • Kiinnostuksen kohteet: Perustuu tykkäyksiin ja käyttäytymiseen. 
  • Uudelleenmarkkinointi: Toiminta omalla verkkosivustolla. 
  • Sähköpostilistat:  Mainosjärjestelmään voi syöttää sähköpostilistan tietoja.
  • Ammatilliset tiedot: Esimerkiksi titteli, työnantaja ja osaaminen. 
  • Seuratut tilit: Esimerkiksi kilpailijat ja täydentävät palvelut, joita käyttäjä seuraa.

Sosiaalisen median markkinointi - some-markkinointi redandbluella

Sosiaalisen median analytiikka

Data ja analytiikka ovat tärkeitä sosiaalisen median markkinoinnissa. Markkinoinnin tehokkuutta voidaan mitata tarkasti, mikä auttaa digimarkkinointistrategian optimoinnissa. Konversiopisteiden integrointi sosiaaliseen mediaan, uudelleenmarkkinointi ja tarkka kohdentaminen auttavat tehokkaan kampanjan luomisessa ja kehittämisessä. Suomen lisäksi olemme toteuttaneet menestyksekkäitä kampanjoita myös Euroopassa ja Aasiassa.

 

Sosiaalisen median markkinoinnin kanavat

Some-markkinointia toteutamme pääasiassa seuraavissa kanavissa: 

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Twitter
  • YouTube

Tunnemme monipuolisesti eri mainosalustat, joiden kautta hallinnoimme mainoskampanjoita päivittäin. Analytiikkatyökalujen avulla tuloksia seurataan tarkasti, ja kampanjoita optimoidaan jatkuvasti growth hacking -mallin mukaisesti. 

 

Aloitetaanko yhteistyö? Ota yhteyttä

Tutustu myös muihin palveluihimme

Digimarkkinointi

Digimarkkinointi

Keräämme ymmärrystä datasta, ja luomme uutta kasvua sen pohjalta. Teemme digimarkkinoinnin lisäksi mittaussuunnitelmia sekä optimoimme palveluita.

Lue lisää
Verkkopalvelu

Verkkopalvelu

Tarjoamme kaikki tarpeelliset ratkaisut koko verkkopalvelun elinkaarelle. Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet laadukkaita verkkopalveluja asiakkaillemme yli kymmenen vuoden ajan.

Lue lisää
Brändäys ja muotoilu

Brändäys ja muotoilu

Tuomme näkyväksi sen, mikä organisaatiossasi on kiinnostavaa ja erilaista. Teemme yritysilmeitä, graafista suunnittelua, valokuvia sekä kuvituksia.

Lue lisää