Laadukkaat verkkosivut yritykselle

Laadukas verkkopalvelu yritykselle
Verkkopalvelu - suunnittelu ja toteutus - redandblue

Tarjoamme kaikki tarpeelliset ratkaisut koko verkkopalvelun elinkaarelle. Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet laadukkaita verkkopalveluja asiakkaillemme yli kymmenen vuoden ajan.

Käyttäjät edellä – puhtaasti käyttäjälähtöinen suunnittelufilosofia

Oma teema – Räätälöity teema ilman kompromisseja

Helppo sisällönhallinta – modulaarinen sivustorakenne ja monipuoliset sisältölohkot

Jatkuva ylläpito – toimintatakuu ja monitorointi

Referenssit ->

Tarvetta uudelle verkkopalvelulle? Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää.

Apunasi projektin joka vaiheessa

Autamme kartoittamaan projektin lähtökohdat, tarpeet ja tavoitteet tarjouksen taustatiedoksi.

Yhteystiedot

Petri Siltala

Director, Sales & Finance

041 506 2462

Mikä on redandblue?

Redandblue on perustettu luomaan kestävää kasvua yrityksissä ja ihmisissä. Olemme tiivis yhteisö, jota ohjaavat yhteiset arvot.

Ryhti – Äly – Liike – Empatia


Tutustu tarkemmin redandbluen kulttuuriin täällä.

Konseptisuunnittelu ja palvelumuotoilu verkkopalvelu-uudistuksessa

Verkkopalvelua konseptoidessa määrittelemme palvelulle käyttäjäpersoonat ja tärkeimmät käyttötapaukset sekä positioimme palvelun suhteessa kilpailijoihin. Konseptivaiheessa voidaan miettiä myös palvelun liiketoimintamallia ja ydintoiminnallisuuksia.

  • Tuote- tai palvelukonseptin ideointi ja testaus: Design Sprint
  • Käyttäjälähtöinen brändinrakennus: Brand Sprint
  • Asiakas/käyttäjäpolkujen määrittäminen
  • Käyttäjähaastattelut
  • Käytettävyystestaus
  • Proof of Conceptit ja prototyypit

Verkkopalvelun käyttöliittymäsuunnittelu ja prototyypit

Verkkopalvelun hyvin suunnitellun käyttöliittymän tunnistaa intuitiivisuudesta. Silloin asioita ei tarvitse turhaan pohtia, kun homma vaan luistaa. Laadukas, sulava käyttöliittymä on yrityksesi kilpailuetu, ei kulu. Hyvin suunniteltu käyttöliittymä erottaa palvelun muista, lisää käyttömukavuutta ja parantaa konversiota.

Kitkemme mahdolliset kompastuskivet pois verkkopalvelusta jo käyttöliittymävaiheessa. Näin niistä ei jää jäännöksiä tekniseen tuotantoon. Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi voimme testauttaa valmisteilla olevaa palvelua tai sivustoa loppukäyttäjillä sopivan laajuisella käytettävyystutkimuksella.

Visuaalisesti koukuttava verkkopalvelu

Visuaalisuus palvelee ja koukuttaa verkkopalvelun käyttäjää sekä on saavutettavaa kaikille kohderyhmille. Käyttöliittymävaiheen jälkeen luomamme verkkopalvelu, -kauppa, -sovellus tai digitaalinen tuote saa brändisi mukaisen visuaalisen ulkoasunsa. Yhtenäiset elementit ja UI-kirjastot pitävät digitaaliset palvelut yhdenmukaisina ja loogisina.

Tekninen suunnittelu ja toteutus

Laitteet ovat itsessään tyhmiä, mutta erinomaisia seuraamaan ohjeita. Hyvä ohjelmointi, eli koodi, tekee raudasta parhaimmillaan yli-inhimillisen älykkään. Tiukkaan koodiin nojaava ratkaisu osaa ennakoida, huomioida ja tarjota ratkaisuja käyttäjillesi – mahdollisimman fiksusti ja kevyesti.

Lähetä viesti ja aloita verkkopalvelun uudistaminen ›

Tekninen ylläpito ja verkkopalvelun jatkokehitys

Julkaistun verkkopalvelun toiminnan turvaaminen on tärkeää. Katkokset palvelussa voivat merkitä menetettyjä asiakkuuksia ja maksaa merkittäviä summia. Palvelu ei myöskään ole koskaan täysin valmis. Menestyvä palvelu vaatii jatkuvaa mittaamista ja jatkokehitystä. Kun jätät ylläpidon ja jatkokehityksen huoleksemme, on palvelun toiminta ja elinkaari maksimoitu. Ja sinä voit keskittyä olennaiseen.

Verkkopalvelun data ja analytiikka

Viritämme analytiikkasi niin, että voimme yhdessä seurata verkkopalvelun toimivuutta ja kehittymistä. Haluamme ymmärtää juuri sinun organisaatiosi ja verkkopalvelusi toimintaa analytiikan ja datan avulla. Valitaan yhdessä sopivat työkalut ja viedään oleellinen data helposti seurattavaan dashboard-näkymään. Aloitetaan analytiikan kehittäminen analytiikkatyöpajassa, yhdessä.

Uusimmat verkkopalvelureferenssimme

Ota yhteyttä

Tutustu myös muihin palveluihimme

Brändäys ja muotoilu

Brändäys ja muotoilu

Tuomme näkyväksi sen, mikä organisaatiossasi on kiinnostavaa ja erilaista. Teemme yritysilmeitä, graafista suunnittelua, valokuvia sekä kuvituksia.

Lue lisää
Digimarkkinointi

Digimarkkinointi

Keräämme ymmärrystä datasta, ja luomme uutta kasvua sen pohjalta. Teemme digimarkkinoinnin lisäksi mittaussuunnitelmia sekä optimoimme palveluita.

Lue lisää