Verkkopalvelut ja verkkokaupat

Digitaalinen kivijalka joka tarpeeseen

Olemme erikoistuneet räätälöityihin WordPress-palveluihin sekä WooCommerce-verkkokauppoihin. Tarjoamme kaikki tarpeelliset ratkaisut koko palvelun elinkaarelle.

 

Tarvetta uudelle verkkopalvelulle? Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää.

Apunasi projektin joka vaiheessa

Autamme kartoittamaan projektin lähtökohdat, tarpeet ja tavoitteet tarjouksen taustatiedoksi.

Yhteystiedot

Petteri Laamo

Strategist / Founder

040 194 4421

Konseptisuunnittelu ja palvelumuotoilu

Digitaalista palvelua konseptoidessa määrittelemme palvelulle käyttäjäpersoonat ja tärkeimmät käyttötapaukset sekä positioimme palvelun suhteessa kilpailijoihin. Konseptivaiheessa voidaan miettiä myös palvelun liiketoimintamallia ja ydintoiminnallisuuksia.

  • Tuote- tai palvelukonseptin ideointi ja testaus: Design Sprint -työpajasarja
  • Käyttäjälähtöinen brändinrakennus: Brand Sprint -työpajasarja
  • Asiakas/käyttäjäpolkujen määrittäminen
  • Käyttäjähaastattelut
  • Käytettävyystestaus
  • Proof of Conceptit ja prototyypit

Käyttöliittymäsuunnittelu ja prototyypit

Hyvin suunnitellun käyttöliittymän tunnistaa intuitiivisuudesta. Silloin asioita ei tarvitse turhaan pohtia, kun homma vaan luistaa. Laadukas, sulava käyttöliittymä on yrityksesi kilpailuetu, ei kulu. Hyvin suunniteltu käyttöliittymä erottaa palvelun muista, lisää käyttömukavuutta ja parantaa konversiota.

Kitkemme mahdolliset kompastuskivet pois tuotteesta jo käyttöliittymävaiheessa. Näin niistä ei jää jäännöksiä tekniseen tuotantoon. Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi voidaan valmisteilla olevaa palvelua tai sivustoa testata loppukäyttäjillä käytettävyystutkimuksella.

Visuaalinen suunnittelu

Verkkopalvelun visuaalisuus palvelee käyttäjää ja on saavutettavaa kaikille kohderyhmille. Käyttöliittymävaiheen jälkeen luomamme verkkopalvelu, mobiilisovellus tai digitaalinen tuote saa brändisi mukaisen visuaalisen ulkoasunsa. Yhtenäiset elementit ja UI-kirjastot pitävät digitaaliset tuotteet yhdenmukaisina ja loogisina käyttää.

 

Tekninen suunnittelu ja toteutus

Laitteet ovat itsessään tyhmiä, mutta erinomaisia seuraamaan ohjeita. Hyvä ohjelmointi, eli koodi, tekee raudasta parhaimmillaan yli-inhimillisen älykkään. Tiukkaan koodiin nojaava ratkaisu osaa ennakoida, huomioida ja tarjota ratkaisuja käyttäjillesi – mahdollisimman fiksusti ja kevyesti.

 

Tekninen ylläpito ja jatkokehitys

Julkaistun palvelun toiminnan turvaaminen on tärkeää. Katkokset palvelussa voivat merkitä menetettyjä asiakkuuksia ja maksaa merkittäviä summia. Palvelu ei myöskään ole koskaan täysin valmis. Menestyvä palvelu vaatii jatkuvaa mittaamista ja jatkokehitystä. Kun jätät ylläpidon ja jatkokehityksen huoleksemme, on palvelun toiminta ja elinkaari on maksimoitu. Ja sinä voit keskittyä olennaiseen.

 

Ota yhteyttä

Uusimmat referenssimme