Aki-liitot: neljän verkkopalvelun uudistus

AKI-liitot on Suomen Kanttori-urkuriliiton, Suomen kirkon pappisliiton ja Suomen teologiliiton liittoyhteisö. Huolehdimme jäsenliittojemme jäsenten edunvalvonnasta sekä jäsenpalveluista ja -eduista. AKI-liitot on Akavan jäsen ja toimii yhteistyössä muita korkeakoulutettuja edustavien liittojen kanssa.

Neljä verkkosivustoa yhdessä

Akiliitot.fi on kaikkien neljän liiton yhteinen verkkopalvelu, jossa jokaiselle liitolle on luotu oman brändin mukainen väriteema, omat navigaatiot, footerit ja ajankohtaissisällöt. Sivustolla on kirjautumista vaativaa sisältöä, jota näytetään vain jäsenille. Verkkopalveluun on tehty integraatio AKI-liittojen jäsenrekisteriin, josta tuodaan käyttäjät eri rooleineen verkkopalvelun puolelle. Jäsenroolien mukaan näytetään eri käyttäjille kuten luottamusmiehille ja perusjäsenille eri sisältöjä. Kirjautuminen pysyy myös siirryttäessä jäsenrekisterin puolelle.

 

 

  • Konseptisuunnittelu
  • Käyttöliittymäsuunnittelu
  • Visuaalinen suunittelu
  • Tekninen toteutus (WordPress)
  • Testaus
  • Pienkehitys ja ylläpito
  • Kuvitus

Mukautuvat teemat liitoille

WordPressin alle rakennettiin kolmelle keskusliiton alaiselle liitolle omat sivustonsa, joilla kaikilla on käytössä omat visuaalisuutensa. Hyödyntäen keskusliiton sivun rakennetta ja elementtejä, väriteemat vaihtuvat helposti liitoittain urlin perusteella.

Verkkopalvelusta löytyy myös Tekstin äärellä -hakukone, jolla voi hakea saarnoja kirjoittajan tai tekstin lausujan mukaan. Sivustolla on kaksi kieliversiota ja se on saavutettavuustasoltaan AA.

 

Tutustu sivustoon: Akiliitot.fi

Apunasi projektin joka vaiheessa

Autamme kartoittamaan projektin lähtökohdat, tarpeet ja tavoitteet tarjouksen taustatiedoksi.

Yhteystiedot

Petteri Laamo

Strategist / Founder

040 194 4421

Muut työt