Journalistiliiton verkkosivusto

Tutustu Journalistiliiton verkkosivustoon

journalistiliitto.fi

Journalistiliitto on jäsentensä perustama ja johtama, vahva ja itsenäinen ammattiliitto.

Redandblue tarttui rivakasti toiveisiimme uudesta sivustosta. Matkan aikana ammattilaiset toteuttivat hienosti ajatuksiamme sivuston rakenteesta ja visuaalisuudesta. Projekti meni sujuvasti ja toiveistamme oli helppo keskustella. On todella mukavaa, että sivustollamme kävijät löytävät heille tärkeät tiedot paremmin. Sivusto luo nyt liitosta ammattimaista ja asiantuntevaa kuvaa.

Mika Heijari, viestintäasiantuntija, Journalistiliitto

Journalistiliiton verkkopalvelu oli vanhentunut ja haasteita oltiin huomattu sekä sisältöjen hallinnassa että löydettävyydessä.

Verkkosivuston uudistuksen tavoitteena oli vastata saavutettavuusvaatimuksiin, jäsenten toiveisiin ja palvelemiseen sekä saada sivustolle nykyaikainen brändin mukainen visuaalisuus sekä toimivat kieliversiot. Materiaaleille, etenkin työehtosopimuksille, toivottiin helposti selailtavaa arkistoa.

Käynnistimme projektin konseptointityöpajoilla, joissa käytiin läpi sivuston kohderyhmät, tavoitteet, käyttötapaukset ja visuaaliset reunaehdot.

Suunnitteluvaiheessa tehtiin prototyypit mobiili- ja desktop-kokoon. Käyttöliittymäprototyypistä kerättiin laajemmin palautetta Journalistiliiton sisällä ennen teknisen toteutuksen aloittamista.

Toteutusvaihe tehtiin neljässä sprintissä, joista kolme sisälsti kehitystyötä ja viimeisessä sprintissä migroitiin vanhan sivuston artikkelit sivustolle. Teknisesti sivusto koostuu Gutenberg-lohkoista, materiaalipankista ja tapahtumaosiosta, jonka sisällöt tuodaan integraatiolla Lyytistä.

Valmis sivusto on AA-tason saavutettava, energiatehokas ja siinä on useampi kieliversio. Julkaisuhetkellä sivusto sai Google Lighthouse-työkalulla täydet 100 pistettä kaikista kategorioista.

Tutustu verkkopalveluihin:

journalistiliitto.fi

Apunasi projektin joka vaiheessa

Autamme kartoittamaan projektin lähtökohdat, tarpeet ja tavoitteet tarjouksen taustatiedoksi.

Yhteystiedot

Petri Siltala

Director, Sales & Finance

041 506 2462

Oletko uudistamassa teidän verkkopalvelua? Lähetä viesti, niin keskustellaan tarkemmin.

Muut työt