Uutiset

30.01.2020

Ancore yhdistää viisi timanttista digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijayritystä

By Reeta Laamo

Jaa

Ancore on digitalisaation ja designin yhteenliittymä, johon kuuluu viisi asiantuntijayritystä. Ancoren yritysten palvelutarjooma tukee hyvin toisiaan erilaisten digitaalisten palveluiden ja ratkaisuiden konsultoinnissa, suunnittelussa ja toteutuksessa.

Tavoitteena on tuottaa tuottaa teknisesti ja  visuaalisesti korkeatasoisia verkkopalveluita yhden katon alla. Ancore on Hanselin sopimustoimittaja, minkä avulla olemme päässeet mukaan valtion DPS- ja pienhankintoihin.

Ancoren palveluihin kuuluu tekninen arkkitehtuuri, käyttöliittymä- ja visuaalinen suunnittelu, tekninen toteutus erilaisilla teknologioilla, integraatiot ja pilvipalvelut sekä tuotteistus ja palvelumuotoilu. Ancoren osaamista voidaan hyödyntää jo projektin varhaisessa vaiheessa hankesuunnittelun ja kilpailutuksen osalta. Ylläpidämme ja kehitämme jatkuvasti suunnittelelmiamme ja toteuttamiamme palveluita projektiosuuden päätyttyä.

”Liityimme yhteen, jotta sinä onnistuisit”

Ancoren asiantuntijayrityksiin kuuluvat tällä hetkellä redandbluen lisäksi konsultointiyritys Conversatum, tietojärjestelmien elinkaaren suunnitteluun ja toteutukseen keskittynyt Innotect, digitalisaatiohankkeiden projektinhallinnan ja toteutuksen konsulttitalo Oxit sekä luova ohjelmistotalo Reason Solutions. Ancoren visuaalisesta identiteetistä vastaa redandblue.

Ancoren yhteenliittymän yrityksiä voi tulla moikkaamaan 5.5.2020 Valtio Expo -messuille Helsingin Katajanokalla sijaitsevaan Marina Congress Centeriin osastolle 37.

Lisätietoa yrityksistä löytyy osoitteesta ancore.fi ja meiltä henkilökohtaisesti Tomi Talakselta tomi@redandblue.fi, p. 045 633 2122.

Tomi on verkkokauppayrittäjänä marinoitunut redandbluen toimitusjohtaja.

Tomi Talas

045 633 2122

Lisää ajankohtaisia