Ancore yhdistää viisi timanttista digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijayritystä

Ancore on digitalisaation ja designin yhteenliittymä, johon kuuluu viisi asiantuntijayritystä. Ancoren yritysten palvelutarjooma tukee hyvin toisiaan erilaisten digitaalisten palveluiden ja ratkaisuiden konsultoinnissa, suunnittelussa ja toteutuksessa.

  • Uutiset

Tavoitteena on tuottaa tuottaa teknisesti ja  visuaalisesti korkeatasoisia verkkopalveluita yhden katon alla. Ancore on Hanselin sopimustoimittaja, minkä avulla olemme päässeet mukaan valtion DPS- ja pienhankintoihin.

Ancoren palveluihin kuuluu tekninen arkkitehtuuri, käyttöliittymä- ja visuaalinen suunnittelu, tekninen toteutus erilaisilla teknologioilla, integraatiot ja pilvipalvelut sekä tuotteistus ja palvelumuotoilu. Ancoren osaamista voidaan hyödyntää jo projektin varhaisessa vaiheessa hankesuunnittelun ja kilpailutuksen osalta. Ylläpidämme ja kehitämme jatkuvasti suunnittelelmiamme ja toteuttamiamme palveluita projektiosuuden päätyttyä.

”Liityimme yhteen, jotta sinä onnistuisit”

Ancoren asiantuntijayrityksiin kuuluvat tällä hetkellä redandbluen lisäksi konsultointiyritys Conversatum, tietojärjestelmien elinkaaren suunnitteluun ja toteutukseen keskittynyt Innotect, digitalisaatiohankkeiden projektinhallinnan ja toteutuksen konsulttitalo Oxit. Ancoren visuaalisesta identiteetistä vastaa redandblue.

Lisätietoa yrityksistä löytyy osoitteesta ancore.fi ja meiltä henkilökohtaisesti Reeta Laamolta reeta@redandblue.fi, p. 044 362 7714.