Redandbluella uusia osakkaita ja uusi hallituskokoonpano

  • Uutiset

Redandbluen perustajien Reeta ja Petteri Laamon pitkäaikaisessa omistuksessa ollut redandblue on laajentanut omistuspohjaansa. Pääomasijoittaja Marko Puumalaisen August Capital Oy on ostanut 10 % osakekannasta. Henkilöstöosakkaiksi tulevat asiakkuusjohtaja Heidi Nora-Klemetti, Tech Lead Jukka Isokoski ja Head of Growth Marketing Paavo Virta. redandbluen ajatuksena on sitouttaa henkilöstöä myös jatkossa pienosakkuuksien avulla. Muutokset omistuksessa eivät muuten tule muuttamaan redandbluen operatiivista toimintaa.

Marko Puumalainen aloittaa lisäksi redandbluen hallituksen puheenjohtana. Toisena ulkopuolisena hallituksen jäsenenä aloittaa mm. Vincit Helsingin toimitusjohtajana pitkään toiminut Teemu Uotila.

Marko Puumalainen on kokenut liikkeenjohdon konsultti, jolla on sekä menestyksekäs yrittäjätausta liikkeenjohdon konsultoinnissa, että sijoittajana digitaalisen transformaation parissa toimivien palveluyrityksien kanssa. Marko tuo hallitustyöskentelyn kautta yrityksen johdolle osaamista ja kokemuksien jakamista yrityksen kestävään kasvuun erityisesti koskien strategista ja operatiivista johtamista. Teemu Uotilalla on vahva kokemus yrityskulttuurin kehittämisestä ja liiketoiminnan skaalaamisesta.

Redandbluen johtoryhmässä toimivat jatkossa Jukka Isokoski, Heidi Nora-Klemetti, Paavo Virta, Petri Siltala, Reeta Laamo ja Petteri Laamo. Johtoryhmä on avoin myös muulle henkilöstölle – kokouksiin voi tulla vierailemaan tai esittämään omia kehitysehdotuksia yrityksen toimintaan. Johtoryhmän kokousten agendat ja muistiot ovat julkisia koko yritykselle.

Yrityksen strategiassa jatketaan keskittymistä julkishallinnon asiakkuuksiin ja WordPress-verkkopalveluihin. Tavoitteena on rakentaa maailmanluokan käyttäjälähtöisiä, saavutettavia ja ympäristöystävällisiä verkkopalveluita, jotka luovat kestävää kasvua.

Lisätietoja:

Reeta Laamo
Toimitusjohtaja
044 362 7714

Marko Puumalainen
Hallituksen puheenjohtaja
040 505 7179

Kuva 1: Redandbluen osakkaat vasemmalta Marko Puumalainen, Paavo Virta, Heidi Nora-Klemetti, Petteri Laamo, Reeta Laamo ja Jukka Isokoski.
Kuva 2: Redandbluen hallitus vasemmalta Reeta Laamo, Petteri Laamo, Teemu Uotila, Marko Puumalainen
Kuvat: Risto Musta