Blogi

25.09.2020

Collaboratorio.fi -sivusto palkittiin Awwwards-kunniamaininnoilla

By Petteri Laamo

Jaa

Redandblue suunnittelema ja toteuttama arkkitehtitoimisto Collaboration verkkosivusto Collaboratorio.fi on saanut Awwwards-verkkosivustolla kunniamaininnan ja Mobile Excellence -sertificaatin.

Awwwards.com on kansainvälinen sivusto, jossa käyttettävyyden ja designin asiantuntijat arvioivat sivustolla julkaistuja verkkosivustoja niiden ulkoasun, käytettävyyden, luovuuden ja innovatiivisuuden perusteella. Collaboratorion sivusto oli ensimmäinen sivusto, jonka olemme ilmoittaneet Awwwardsiin arvioitavaksi, joten tämä oli erinoimainen alku, hyvä me ja onnittelut tiimille!

 

Lisätietoja:
Collaboratorion sivustoon voi tutustua Awwardsin sivustolla
Collaboratorion case redandbluen verkkosivustolla
Collaboratorio.fi verkkosivusto

Petteri on redandbluen toinen perustaja ja kokenut suunnittelija.

Petteri Laamo

040 194 4421

Mitä saisi olla

Verkkosivupalvelumme

Verkkopalvelut ja verkkokaupat

Verkkopalvelut ja verkkokaupat

Olemme erikoistuneet räätälöityihin WordPress-ratkaisuihin, sekä WooCommerce-verkkokauppoihin. Tarjoamme palveluita koko verkkopalvelun elinkaarelle suunnittelusta toteutukseen ja ylläpito- ja jatkokehityspalveluihin.

Lue lisää
Tutkimus ja palvelumuotoilu

Tutkimus ja palvelumuotoilu

Tutkimuksen avulla ymmärrämme paremmin ihmisten toiveita ja tarpeita. Repertuaariimme kuuluvat palvelumuotoilun keskeisimmät työkalut. Teemme lisäksi käyttäjätutkimusta sekä testausta.

Lue lisää
Digimarkkinointi

Digimarkkinointi

Keräämme ymmärrystä datasta, ja luomme uutta kasvua sen pohjalta. Teemme digimarkkinoinnin lisäksi mittaussuunnitelmia sekä optimoimme palveluita.

Lue lisää
Ylläpito ja pienkehitys

Ylläpito ja pienkehitys

Verkkopalvelut tarvitsevat hoitoa koko elinkaarensa ajan. Tarjoamme palveluita ylläpitoon ja jatkokehitykseen, joilla varmistetaan palvelun tietoturva, autetaan ongelmatilanteissa ja kehitetään uusia toimintoja verkkopalveluusi.

Lue lisää

Lisää ajankohtaisia