Editkilpailun uudet verkkosivut

Verkkosivut

www.editkilpailu.fi

Editkilpailu on Aikakausmedian järjestämä kilpailu, jossa palkitaan vuosittain aikakausmedia-alan parhaita osaajia ja toteutuksia toimituksellisissa sekä markkinoinnillisissa sarjoissa. Kilpailun tarkoituksena on nostaa esiin alan monipuolisia onnistumisia ja kannustaa kehittämään entistä laadukkaampaa aikakausmediajournalismia ja -mainontaa sekä liiketoiminnallisia ratkaisuja.

Redandblue pääsi uudistamaan Editkilpailun verkkosivut keväällä 2023.

Verkkosivu-uudistuksen lähtökohta

Editkilpailu oli uudistamassa visuaalista ilmettään, ja samalla myös verkkosivujen ilme tuli uudistaa. Alustaksi toivottiin avoimen lähdekoodin järjestelmää, ja WordPress osoittautui oivaksi valinnaksi editkilpailu.fi:lle.

Uusi ilme oli lähtökohtana sivuston suunnittelussa. Toiminnallisuudet oli jo tarkkaan kartoitettu, joten kokonaisuus oli jo lähtötilanteessa selvillä.

 

Editkilpailun verkkosivut uudistettiin tiukassa aikataulussa

Aloitimme projektin vauhdilla maaliskuun puolivälissä 2023, ja sivusto julkaistiin jo toukokuussa. Koko projektiin kului aikaa vain noin kaksi kuukautta, joista kolme viikkoa oli varattu tekniseen kehitykseen. Hyvällä suunnittelulla projekti eteni nopeasta tahdista huolimatta aikataulussaan ja sivusto saatiin julkaisuun jopa odotettua aikaisemmin.

Verkkosivu-uudistuksen lopputulos

Editkilpailun verkkosivustosta tuli uuden ilmeen mukainen, moderni kokonaisuus. Verkkosivuille toteutettiin toiminnallisuus, jossa mm. kansiäänestys on helppo toteuttaa, ja loppukäyttäjä pääsee äänestämään omaa suosikkiaan suoraan sivuston lomakkeen kautta. Nyt voit käydä tutustumassa Editkilpailun kevään 2023 voittajiin – ja samalla sivustoon.

 

 

 

 

Tutustu palveluun osoitteessa www.editkilpailu.fi

Apunasi projektin joka vaiheessa

Autamme kartoittamaan projektin lähtökohdat, tarpeet ja tavoitteet tarjouksen taustatiedoksi.

Yhteystiedot

Petri Siltala

Director, Sales & Finance

041 506 2462

Muut työt