Palvelu

Kuntasivuston uudistus

Palvelumme kunnalle

Redandblue on suunnitteluvetoinen digitoimisto Helsingistä, joka tarjoaa kunta-asiakkailleen kaiken kattavat palvelut aina brändiuudistuksesta saavutettavan kuntasivuston toteutukseen asti. Kuntasivuston uudistus tehdään aina ihmiskeskeisen suunnittelun periaatteita noudattaen. Meiltä on helppo pyytää jatkuvaa ja laadukasta palvelua tarpeeseen kuin tarpeeseen. Tarvitsetko asiantuntija-apua analytiikan ja hakukoneoptimoinnin parissa? Meiltä saat sitäkin!

Petri Siltala

Director, Sales & Finance

Puhelin: 041 506 2462
Ota yhteyttä

Kuntasivusto – uudistus ihmiskeskeisesti

Kuntasivuston uudistaminen on monivaiheinen prosessi. Kannustamme panostamaan vaatimusmäärittelyyn jo tarjouspyyntövaiheessa. Tarjoamme kunnallesi kaikki työkalut ja sopivat ratkaisut laadukkaan, saavutettavan ja pitkän elinkaaren kuntasivuston suunnitteluun ja toteutukseen. Suunnitteluvetoisena digitoimistona haluamme huomioida sekä kuntaorganisaation sisäiset että kuntalaisten tarpeet sivustouudistuksessa, ihmiskeskeisesti.

Mitä pitää ottaa huomioon kuntasivuston uudistamisessa (Top 5) ?

  1. vaatimusmäärittely
  2. tietosuoja ja -turva
  3. saavutettavuus, käytettävyys ja niiden kunnollinen testaus
  4. sisältötyötä ja sisältöjen keskittämistä edistävät toiminnallisuudet ja integraatiot
  5. sivuston suorituskyky ja jatkokehitettävyys

Lue artikkelistamme, miten onnistut kuntasivuston uudistuksessa.

Kuntasivuston uudistus – yleisimmät toiminnallisuudet

Kuntasivuston yleisimmät ja myös tärkeimmät toiminnallisuudet loppukäyttäjän näkökulmasta ovat selkeä ylätunniste ja päänavigaatio sekä monipuolinen hakutoiminto. Navigaatioratkaisuja täydennetään murupolulla ja mahdollisella sivuvalikolla alasivuilla.

Erilaiset palveluiden ja muiden aihealuiden koontisivut ovat yleisesti käytettyjä, kun kootaan laajoja asiakokonaisuuksia yhteen sivuun käyttäjän navigoitavaksi. Nimenomaan loppukäyttäjän näkökulmasta on tärkeää, että käyttäjä löytää etsimänsä tiedon vaivattomasti ja nopeasti.

Referenssi: Hollolan kunnan verkkopalvelu-uudistus

Hollolan kunnan verkkopalvelu oli vanhentunut: uusia sivuja ja rakenteita oli luotu palvelun päälle ja kokonaisuus oli hajanainen ja vaikeasti hahmotettava. Uuden verkkopalvelun lähtökohtana oli käyttäjälähtöisyys ja selkeys. Uudistuksessa haluttiin pitää mielessä erityisesti mobiilikäyttäjät, joita on lähes yli 75 % kaikista verkkopalvelun käyttäjistä. Myös organisaatiolähtöisyydestä haluttiin lähemmäs loppukäyttäjiä. Uuteen palveluun toivottiin entistä vahvempaa brändin näkyvyyttä sekä muun muassa ikonien ja kuvitusten rohkeaa käyttöä.

Lue lisää Hollolan verkkopalvelu-uudistuksesta.

Ota yhteyttä

Kysy lisää – me vastaamme

Petri Siltala

Director, Sales & Finance
Puhelin 041 506 2462
Sähköposti petri@redandblue.fi

Yhteydenottolomake (Verkkopalvelut)

Verkkopalvelut-palvelusivun lomake

Nimi(Pakollinen)
Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi
Voit jättää halutessasi puhelinnumeron yllä olevaan kenttään.
Kirjoita lyhyt viesti (vapaaehtoinen). Viestisi pohjalta pääsemme nopeammin jatkamaan juttua kanssasi.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.