WooCommerce -verkkokaupat

WooCommerce verkkokauppa on mullistanut markkinan. Muokattavuus ja kustannustehokkuus on tehnyt siitä muutamassa vuodessa maailman suosituimman verkkokauppa-alustan. Verkkokaupat ja verkkoliiketoiminta yleistyvät päivä päivältä. Voikin olla, että tulevaisuudessa kivijalkaliikkeet ovat harvojen luksusta, ja valtaosa ostoksista tehdään kotisohvalta.

WooCommerce verkkokauppa on avoimen lähdekoodin alusta, joka on täysin räätälöitävissä. Palvelu asennetaan WordPress -verkkopalveluun. Verkkokauppa-alustana se on maailman yleisin, joten kehittäjiä löytyy tänään ja huomenna ympäri maailmaa, eikä tuki lopu kesken.

redandblue on erikoistunut WordPress-julkaisujärjestelmän päälle rakennettuihin WooCommerce verkkokaupparatkaisuihin. WooCommerce sopii pienemmille sekä hieman suuremmillekin toimijoille.

Apunasi projektin joka vaiheessa

Autamme kartoittamaan projektin lähtökohdat, tarpeet ja tavoitteet tarjouksen taustatiedoksi.

Yhteystiedot

Petteri Laamo

Strategist / Founder

040 194 4421

Vahva tuki WordPress-kehittäjiltä

WooCommerce verkkokauppa rakennetaan WordPress-julkaisujärjestelmän päälle. WordPress-sivuja on tällä hetkellä kolmannes kaikista verkossa olevista verkkopalveluista, joten kehitystukea löytyy reilusti myös Suomesta.

 

Rajattomasti muokattavissa

Koska WooCommerce verkkokauppa on avointa lähdekoodia, kaikkea voi muokata ja räätälöidä tarpeisiisi ja asiakkaidesi odotuksia vastaaviksi.

 

Helppokäyttöisyys

WordPress on markkinoiden helppokäyttöisin käyttöjärjestelmä, ja WooCommercen verkkokauppa rakentuu samalle logiikalle. Käyttäjähallintaa voidaan muuttaa ja parantaa lähes loputtomiin toiveenne mukaan.

 

Integroitavuus

Verkkokauppa-alustaan on mahdollista liittää varasto- ja tuotehallintaa, maksurajapintoja sekä muita liitännäisiä. Rajapintoja vaativiin tarpeisiin voi ostaa valmiina, jolloin niiden rakentamiseen ei tarvitse käyttää aikaa ja vaivaa.

 

Sisäänrakennettu varastonhallinta

WooCommerce verkkokaupan mukana tulee kätevä varastonhallintaominaisuus, jota voi toiveiden mukaan joko muokata tai laajentaa laajennusten avulla. Pakettiratkaisullakin pääsee jo pitkälle, ja pyörittää satojen tuotteiden valikoimaa.

Sisältö keskiössä

WordPress on markkinoiden helppokäyttöisin sisällönhallintajärjestelmä, jonka juuret ovat blogien rakentamisessa. Koska verkkokauppa-alusta pyörii WordPress-palvelun kyljessä, on kamppanjasivujen ja muiden sisältösivujen laatiminen verkkokauppaan erityisen kätevää ja joustavaa.

 

Myy mitä tahansa

Alusta sopii kaikenlaisten tuotteiden myyntiin aina fyysisistä tavaroista digitaalisiin lisensseihin, jäsenyyksiin ja tiedoistoihin. Kaikki on kaupan!

 

Runsaasti toiminninnallisuuksia

Verkkokauppa-alustaan on sisäänrakennettu lukuisia valmiita toimintoja, jotka voit ottaa käyttöösi. One-click refund, tilaustenhallinta, alennuskoodit ja kampanjat, tuotteiden seuranta ja niin edelleen.

 

Yksi hallinta, monta palvelua

WordPress-julkaisujärjestelmällä luodun verkkosivuston ja verkkokauppalaajennuksen hallinta tapahtuu samasta paikasta. Palvelua myös ylläpidetään yhdeltä palvelimelta. Näin esimerkiksi blogin ja verkkokaupan yhdistäminen käy vaivattomasti.

Tekemiämme WooCommerce verkkokauppoja