WordPress-sivut

Valitse WordPress-sivujen suunnitteluun ja toteutukseen WordPressiin erikoistunut kumppani

WordPress on julkaisujärjestelmänä helppokäyttöinen, kevyt, kustannustehokas ja monipuolinen. Sillä voidaan ylläpitää paitsi verkkosivuja, myös web-sovelluksia jotka toimivat älypuhelimella. redandblue on erikoistunut WordPress-toteutuksiin, ja olemme julkaisseet yli  50 WordPress-sivustoa viimeisen viiden vuoden aika. WordPress mahdollistaa myös erilaiset kirjautumista vaativat verkkoalustat (intranet / extranet) sekä verkkokaupat WooCommerce-lisäosalla.

Apunasi projektin joka vaiheessa

Autamme kartoittamaan projektin lähtökohdat, tarpeet ja tavoitteet tarjouksen taustatiedoksi.

Yhteystiedot

Petteri Laamo

Strategist / Founder

040 194 4421

WordPress-verkkosivujen konseptointityöpaja

Hyvä tavoitteiden määrittely ja konseptointi ovat verkkopalvelun suunnittelulle ja toteutukselle koko projektin onnistumisen perusta. Jokainen projekti alkaa meillä vähintään yhdellä konseptointityöpajalla, jossa määritetään palvelun kohderyhmät, käyttäjäpolut ja tavoitteet. Isompien palveluiden kohdalla työpajoja voi olla useita ja niillä voi olla erilaiset painotukset teknisestä määrittelystä visuaalisiin mieltymyksiin. Tärkeintä on, että koko projektitiimillä on kokonaiskuva toteutettavasta palvelusta ja sen tavoitteista.

Ota yhteyttä redandbluen asiantuntijatiimiin ja aloita uuden sivuston konseptointi nyt!

Työpajat voidaan pitää etänä yhteisessä verkkotyötilassa tai livenä. Työpajoissa hyödynnetään palvelumuotoilun osallistavia metodeja, joiden avulla asiakas pääsee mukaan suunnitteluun.

WordPress-verkkosivujen huolellinen suunnittelu

  1. Laadukkaalla konseptisuunnittelulla varmistetaan, että loppukäyttäjät löytävät etsimänsä ja että WordPress-sivusto on muotoiltu järkevästi loppukäyttäjiä silmälläpitäen. Konseptisuunnitteluvaiheessa avainasemassa on asiakasymmärrys ja käyttäjädata.
  2. Käyttöliittymäsuunnittelun tehtävänä on linkittää palvelulle asetetut tehtävät sekä mutkaton käyttökokemus toisiinsa. Tavoitteena on luoda intuitiivinen käyttöliittymä, jossa loppukäyttäjä kulkee kohti päämääräänsä ilman tarpeettomia esteitä.
  3. Visuaalinen suunnitteluvaihe antaa sivustolle ilmeen. Se viestii käyttäjälle tunnetasolla; kyse ei ole siitä miltä sivusto näyttää vaan siitä millaisen tunteen se herättää. Tuntuuko organisaatio helposti lähestyttävältä, luotettavalta vai ammattitaitoiselta? Hyvä visuaalinen suunnittelu resonoi tunnetasolla.

WordPress-sivut teknisessä toteutuksessa ja ylläpidossa

  • Teknisessä toteutusvaiheessa WordPress-verkkosivujen toiminnallisuudet toteutetaan ja liitetään osaksi julkaisujärjestelmää. redandblue on erikoistunut WordPress/WooCommerce-sivustoihin,  mutta olemme toteuttaneet palveluita myös esimerkiksi Reactilla, Gatsbyllä ja muilla moderneilla javascripteillä, joiden avulla palvelun siirtymistä saadaan tyylikkäitä ja sivujen latausajoista nopeita.
  • Ylläpito- ja pienkehitysvaihe pitää sivuston toiminnassa ja ajantasalla. Sivuston elinkaari on lähes poikkeuksetta yli viisi vuotta, ja elinkaaren aikana sivustolle tehdään lukuisia päivityksiä. Jatkuvalla kehityksellä palvelu pidetään elinvoimaisena koko elinkaarensa ajan. Modulaarinen sivustorakennne mahdollistaa uusien toiminnallisuuksien ja sisältölohkojen tekemisen vaivattomasti. Tutustu lisää redandbluen ylläpitopalveluun.

Käyttäjät edellä suunniteltu WordPress-sivusto

Redandbluen suunnittelufilosofia on puhtaasti käyttäjälähtöinen. Mikään verkkosivusto ei ole vain käyntikortti, vaan sivusto muotoillaan työjuhdaksi tuomaan liidejä, tekemään vaikean informaation helposti ymmärrettäväksi tai vaikkapa tehostamaan asiakaspalvelua. Hyvä palvelumuotoilu ja käytettävyys takaavat, että sivusto toimii juuri niin kuin sen on tarkoitettu toimivan.

Oma WordPress-teema ilman kompromisseja

Meiltä et saa valmisteemoihin rakennettuja WordPress-ratkaisuja. Avaamme asiaa tarkemmin blogissamme Älä käytä valmisteemoja.

Rakennamme jokaiseen projektiin oman räätälöidyn teeman, joka pohjautuu redandbluen omaan pohjateemaan ja sopii juuri niihin tarpeisiin, mitä kyseiselle sivustolle on asetettu. Jokaisesta sivustosta tehdään erikseen käyttöliittymä- ja visuaalinen suunnitelma klikkaliltavan prototyypin muodossa, jolloin sivuston käyttötarpeet tulee huomioiduksi yksilöllisesti. Tekninen toteutus tehdään tämän jokaisella asiakkaalle räätälöidyn suunnitelman pohjalta. Näin sivustosta saadaan tarkoituksenmukainen, nopea ja kevyt sekä käyttäjäystävälline. Räätälöidyn sivuston jatkokehitys on helppoa ja elinkaari yleensä 5–8 vuotta.

Kysy redandbluen pohjateeman eduista ja mahdollisuuksista WordPress-sivuston alustana.

WordPress-sivut mahdollistavat sisältöjen modulaarisen rakenteen ja helpon ylläpidon

Jos osaat käyttää sähköpostia, osaat myös ylläpitää WordPress-sivustoa. Räätälöimme ylläpitonäkymän yksilöllisesti sinun tarpeillesi, jotta pystyt itse helposti luomaan uusia monipuolisia sivuja palveluusi. Jopa kampanjasivujen rakentaminen käy helposti ja nopeasti. WordPressin Gutenberg-editori mahdollistaa modulaarisen sivustorakenteen ja monipuoliset sisältölohkot, jotka suunnittelemme jokaiselle sivustolle erikseen vastaamaan yksillösiä sisällön tarpeita. Koulutamme sinut sisällönsyöttöön, saavutettavuuteen ja hakukoneoptimointiin, niin pystyt tuottamaan laadukasta sisältöä nyt ja tulevaisuudessa.

Jatkuva ylläpito tarjoaa turvaa

Tarjoamme WordPress -sivuille täyttä käyttö- ja ylläpitopakettia, joka pitää sivuston toiminnassa vuoden ympäri. Palvelut toimivat modernilla kotimaisella palvelinympäristöllä, joka takaa nopean sivun latautumisen ja mutkattoman asiakaspalvelun. Kriittisiä liitännäisiä monitoroidaan automaattisesti, jotta mahdolliset virheet löydetään välittömästi niiden ilmaannuttua. Ylläpitopalvelulla palvelu pidetään tietoturvallisena – annamme töillemme toimintatakuun.

Miksi valita WordPress verkkosivujen julkaisujärjestelmäksi?

Aktiivinen kehitys

Markkina-asemansa johdosta julkaisujärjestelmä kehittyy nopeasti. Julkaisualustaa ja liitännäisiä kehittää satoja tuhansia kehittäjiä ympäri maailmaa.

 

Laajennettavuus

Aktiivinen koodaajayhteisö on luonut tuhansia liitännäistä, jotka mahdollistavat ominaisuuksien – kuten keskustelufoorumeiden, verkkokauppatoimintojen ja lomakkeiden luomisen hyvin kustannustehokkaasti. WordPress-sivut integroituvat myös muihin järjestelmiin helposti.

 

Monipuolisuus

WordPessin WooCommerce -verkkokauppalaajennuksella muutat verkkosivusi digitaaliseksi kivijalkamyymäläksi. WooCommerce on maailman yleisin verkkokauppa-alusta, jolla on laaja kehittäjätuki. Verkkokaupan ohella WordPressillä pystytään toteuttamaan erilaisia verkkopalveluita, kuten jäsensivustoja, keskustelualustoja ja toiminnallisuuksiltaan monimutkaisiakin sivustoja.

 

Ilmainen

Kyseessä on avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmä, eikä sen käyttäminen maksa mitään. Jotkin liitännäisistä maksavat joitakin kymppejä kuussa.

 

Laaja tuki

Koska WordPress-julkaisujärjestelmä on suosittu, se on myös laajasti tuettu. Suomessa on satoja kehittäjiä, jotka voivat kehittää sivustoa jatkossa.

 

 

Turvallinen

WordPress päivittyy jatkuvasti, joka pitää alustan turvallisena. Hyvällä palvelinratkaisulla, jatkuvalla ylläpidolla ja luotettavilla ja hyväksihavaituilla liitännäisillä palvelusta saadaan pomminvarma.

 

Helppokäyttöisin järjestelmä

Julkaisujärjestelmän käyttö on oikein tehtynä yhtä helppoa, kuin sähköpostin kirjoittaminen.

 

Hakukoneystävällisyys

Julkaisujärjestelmä on rakennettu hakukoneystävällisyys huomioiden. WordPress-sivut indeksoituvat erinomaisesti Googlessa ja muissa hakukoneissa.

 

Kustannustehokkuus

WordPress on kustannustehokas – sivujen pystyttäminen on nopeaa verrattuna vaikkapa Drupal tai EpiServer-sivustoihin.

 

Lue tarkemmin WordPressin hyödyistä redandbluen Reetan artikkelista.

Referenssejä WordPress-sivuista

Onko sinulla WordPress-sivujen uudistus mielessä? Lähetä viesti meille, niin jutellaan.