Verkkopalvelun ylläpito ja jatkokehitys

Verkkopalvelu ei ole koskaan valmis, vaan se vaatii seurantaa, huoltoa ja kehitystä koko elinkaarensa ajan. Ylläpito ja jatkokehitys optimoivat palvelun elinkaaren.

Aktiivisella ja ennakoivalla ylläpidolla saadaan verkkopalvelulle lisää elinvuosia, se saadaan pidettyä tietoturvallisena ja yllättävät kuluerät saadaan minimoitua. Proaktiivinen ylläpitotiimimme on valmiudessa huolehtimaan verkkopalvelustasi.

Periaate

Meillä ei tehdä projekteja, vaan luodaan kumppanuuksia. Redandblue ylläpitopalvelun paketti sisältää yhteensä neljä eri palvelua, jolla katetaan kaikki verkkosivujen päivittäiseen toimintaan liittyvät tilanteet.

 

  • Hostaus ja käyttöpalvelut
  • Palveluiden päivittäminen ja tietoturvasta huolehtiminen
  • Asiakaspalvelu ja pääkäyttäjätuki
  • Monitorointi ja aktiivinen seuranta

Apunasi projektin joka vaiheessa

Autamme kartoittamaan projektin lähtökohdat, tarpeet ja tavoitteet tarjouksen taustatiedoksi.

Yhteystiedot

Reeta Laamo

Toimitusjohtaja, Senior Designer

044 362 7714

Hosting ja käyttöpalvelut

Käytämme käyttöpalveluissa palvelimia, jotka optimoidaan WordPress-ympäristöä silmälläpitäen. Takaamme palveluiden nopean toiminnan. Suosimme tietoturvallisia ja kotimaisia palvelinympäristöjä.

 

Verkkopalvelun päivittäminen ja tietoturvasta huolehtiminen

Vastaamme siitä, että verkkopalvelun julkaisujärjestelmä ja ohjelmistot päivitetään uusimpiin versioihin, millä varmistetaan palvelun tietoturva. Tarjoamme verkkopalvelulle hakkerointitakuun.

Asiakaspalvelu ja pääkäyttäjätuki

Tuemme tiimiäsi verkkopalvelun käytössä ja autamme ongelmatilanteissa sekä vastaamme verkkopalvelun jatkokehityksestä. Meillä jopa puolet tiketeistä käsitellään ensimmäisen tunnin kuluttua ilmoituksesta. Ylläpitopalvelun vasteajat mitoitetaan teidän organisaation tarpeisiin.

 

Verkkopalvelun monitorointi ja aktiivinen seuranta

Avoimeen lähdekoodin verkkopalvelut koostuvat useista mikro-ohjelmistoista eli liitännäisistä, jotka vastaavat palvelun ydintoiminnoista. Mitä, jos joku lopettaa toimintansa, tai muuttuu tietoturvaongelmaksi? Monitoroimme huolella valikoitujen liitännäisten statuksia ja pidämme huolen, että palvelussa toimivat ohjelmistot ovat ajan tasalla.

Miksi valita redandbluelta verkkopalvelun ylläpito ja jatkokehitys? Kysy meiltä.

Onko suunnitelmissasi verkkopalvelun uudistus? Tutustu, miten verkkopalvelun uudistus tehdään meillä.