Ylläpito ja pienkehitys

Verkkopalvelu ei ole koskaan valmis, vaan se vaatii huoltoa ja jatkokehitystä koko elinkaarensa ajan.

Aktiivisella ja ennakoivalla ylläpidolla saadaan palvelulle lisää elinvuosia, se saadaan pidettyä tietoturvallisena ja yllättävät kuluerät saadaan minimoitua.

Periaate

Meillä ei tehdä projekteja, vaan luodaan kumppanuuksia. Redandblue Care package sisältää yhteensä neljä eri palvelua, jolla katetaan kaikki verkkosivujen päivittäiseen toimintaan liittyvät tilanteet.

 

  • Hostaus ja käyttöpalvelut
  • Palveluiden päivittäminen ja tietoturvasta huolehtiminen
  • Asikaspalvelu
  • Monitorointi ja aktiivinen seuranta

Apunasi projektin joka vaiheessa

Autamme kartoittamaan projektin lähtökohdat, tarpeet ja tavoitteet tarjouksen taustatiedoksi.

Yhteystiedot

Reeta Laamo

Toimitusjohtaja, Senior Designer

044 362 7714

Hostaus ja käyttöpalvelut

Käytämme palvelimia, jotka optimoidaan WordPress-ympäristöä silmälläpitäen. Takaamme palveluiden nopean toiminnan. Suosimme kotimaisia palvelinympäristöjä.

 

Palveluiden päivittäminen ja tietoturvasta huolehtiminen

Vastaamme siitä, että palvelut päivitetään uusimpiin versioihin, jolla varmistetaan palvelun tietoturva. Tarjoamme palveluihimme hakkerointitakuun.

Asiakaspalvelu

Autamme ongelmatilanteissa, ja vastaamme palveluiden jatkokehityksestä. Meillä jopa puolet tiketeistä käsitellään ensimmäisen tunnin kuluttua ilmoituksesta. Palvelun vasteajat mitoitetaan teidän organisaation tarpeisiin.

 

Monitorointi ja aktiivinen seuranta

Avoimeen lähdekoodin palvelut koostuvat useista mikro-ohjelmistoista eli liitännäisistä, jotka vastaavat palvelun ydintoiminnoista. Entä, jos joku lopettaa toimintansa, tai muuttuu tietoturvaongelmaksi? Monitoroimme liitännäisten statuksia ja pidämme huolen, että palvelussa toimivat ohjelmistot ovat ajan tasalla.