Hero image

Lähtötilanne

Tarjoukset ovat välttämätön paha. Niitä on pakko kirjoittaa, tarjousten on pakko johtaa kauppaan, mutta niiden tekeminen usein hautautuu muun työn alle. Siksi yrittäjät kirjoittavat tarjouksia usein iltaisin ja viikonloppuisin.

Tarjousten tekemiseen ei ole olemassa järkeviä apuvälineitä. Usein yrittäjä avaa vanhan Word- tai Excel-lomakkeen, ja alkaa kirjoittamaan tarjousta vanhan päälle. Välillä joutuu etsimään aikaisempia tarjouksia, joista kopioidaan tekstikappaleita uuteen tarjoukseen. Inhimillisten virheiden määrä kasvaa, mitä laajempi tarjousdokumentista tulee. Kaikilla yrittäjillä ei myöskään hyvää kuvaa juridiikasta ja oikeuksista, joten joissain tapauksissa tarjoukset altistivat yrittäjän epäedulliseen asemaan.

Brief

Seuraamalla yritysten toimintaa saatiin selville, että yrittäjät tuskailevat tarjousten kirjoittamisen kanssa. Haluttiin luoda ohjelmisto, joka auttaa tarjousten laatimisessa.

Duuers Design Sprint
Duuers Design Sprint

redandbluen rooli

Päätimme aloittaa viikon mittaisen design sprintin, jonka aikana suunnittelimme tuotteen kriittisistä toiminnoista ensimmäisen prototyypin ja testasimme tuotetta loppukäyttäjillä. Loimme ensimmäisen toimivan demon tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Tuotteella huomattiin olevan selkeää markkinapotentiaalia.

Sprintin jälkeen loimme Duuers-yritykselle ja tuotteelle graafisen ilmeen, ja viimeistelimme tuotteen käyttökokemuksen ketterää suunnitteluperiaatetta hyödyntäen. Tuotetta kehitetään edelleen jatkuvassa yhteistyössä.

  • Design sprintin johtaminen
  • Konseptisuunnittelu
  • Palvelumuotoilu
  • Käyttöliittymäsuunnittelu
  • Visuaalinen käyttöliittymä
  • Käyttäjätutkimus
  • Brändin kehitys
  • Graafinen ilme ja kuvakonsepti
  • Copywriting
Hero image

Miten tehdä tarjousten hallinnasta helppoa?

Palvelun käyttökokemus

Lähdimme kehittämään tuotetta, joka mullistaa yrittäjien tavan lähettää ja hallita tarjouksia. Tuotteesta on suunniteltu helppokäyttöinen ja yrittäjän arkea helpottava. Tuotteen kehityksessä on mukana useita rakennusalan yrittäjiä, jotka testaavat käyttökokemusta ja auttavat kehittämään tuotteesta entistä parempaa.

Tulokset

Loimme yhdessä asiakkaamme kanssa täysin uudenlaisen palvelun alkusysäyksestä ensimmäiseen testiversioon kahdeksassa kuukaudessa.

Tuote on nyt julkaistu käyttöön, ja sille on kehittynyt jo aktiivinen käyttäjäkunta. Duuersia kehitetään jatkuvasti.

Kokeile Duuersia tästä ilmaiseksi, ja ala tekemään tarjouksia järkevämmin.

 

Hero image

Apunasi ohjelmistoprojektissa?

Autamme kartoittamaan projektin lähtökohdat, tarpeet ja tavoitteet tarjouksen taustatiedoksi.

Tomi Talas redandblue

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous:

Tomi Talas

Toimitusjohtaja

tomi@redandblue.fi

+358 (0)45 633 2122